Въпреки че в момента ни е по-трудно да пътуваме в

...
Въпреки че в момента ни е по-трудно да пътуваме в
Коментари Харесай

15 места, които трябва да посетите след 30-я си рожден ден

Въпреки че сега ни е по-трудно да пътуваме в чужбина, има граници, които са отворени, а и България е цялостна с красиви кътчета, които можем да опознаем тъкмо в този момент в сезона на ваканциите. С какво е друго пътуването след 30-я рожден ден ли? С това, че местата, които желаеме да посетим, се трансформират с годините, тези, на които желаеме да се връщаме, стават повече, а опознаването им става по друг метод. Възможността и смелостта да пътуваш самичък след 30 също става по-голяма, по този начин, както аз започнах своите сингъл пътувания точно тогава. Книгата и филмът „ Яж, моли се и бит “ може да са цялостно факсимиле, само че едно пораснало момиче от време на време има потребност тъкмо от това – бягство (дори и за няколко дни) на някое красиво място, с вкусна храна и без никакъв прелиминарен проект.

Тогава се наслаждаваш на града, хората, усетите и ароматите по-пълноценно, тъй като забележителностите въобще не влизат в рубрика " наложителни ", а да се изгубиш из дребните улички, може да се окаже най-прекият път да намериш себе си. Особено в случай че 30-те са ни изправили на някакъв кръстопът. Понякога едно пътешестване може да бъде нашият начин да натиснем пауза за малко, да подишаме чист въздух някъде отвън зоната ни комфорт и да дадем начало на смяната. Може да не си купим вила в Тоскана или да намерим любовта в Бали, само че най-малко ще презаредим батериите.

След 30 осъзнаваме, че накъдето и да сме се отправили, нямаме потребност от доста багаж, а от време на време е задоволително той да включва единствено чифт дънки, няколко тишърта, комфортни обувки и слънцезащитен крем. Харесвам дребната и комфортна опаковка на слънцезащитния крем на Eau Thermale Avène , който се събира даже и в най-малките чанти, само че почтено казано, избирам тонирания крем от същата серия, тъй като освен пази кожата ми от слънцето, само че и изравнява тена на лицето и прикрива някои дребни недостатъци по него, без да се постанова да употребявам други артикули

А на кои места ви водят 30-те ли? Вижте ги в нашата изложба! На някои към този момент сме били, даже няколко пъти, а за други не стопираме да мечтаем!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Eau Thermale Avène BULGARIA (@eauthermaleavenebulgaria) на Юни 29, 2019 в 1:00 PDT

С поддръжката на Avène

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР