Въпреки че в края на май в България отбелязахме рекорди

...
Въпреки че в края на май в България отбелязахме рекорди
Коментари Харесай

Емануела се възмути: Отварят детските градини, а дискотеките - не! Защо?

Въпреки че в края на май в България отбелязахме върхове по новозаболели от COVID-19, а лекуващите се от заболяването в болница са над 10 хиляди, ограниченията против разпространяване на болестта се разхлабвате. Както евентуално към този момент знаете, при избрани условия от 1 април отварят фитнес залите, заведенията, а децата потеглят на детски градини и учебни заведения. 

Виж още: Тита и Недко Николов са се разделили? Певицата проговори за връзките им

Дискотеките обаче остават все по този начин затворени, което стана мотив някои поп-фолк реализатори да недоволстват. " Не разбирам за какво детските градини стартират работа, а нощните заведения стоят затворени. За мен ограниченията са неверни. Грешно е да се затворят заведения, театри и така нататък По-правилно е да се спре учебното заведение, градини, градският превоз за избран период от време. Там са най-вече бацилите. Вирусът няма да изчезне скоро. Каквито и ограничения да прилагаме той ще продължи да циркулира и по тази причина е по-добре да работи всичко ", разяснява Емануела пред " България Днес ". 

Виж още: Кали е възмутена: " Храната у нас е ужасна. В България ядем най-некачественото "

По думите ѝ тя няма да почине от апетит, защото е печелила добре преди пандемията, само че в сектора работят доста сервитьори, бармани, които са обречени на апетит. 

Виж още: Ето го и Доминик! Тото от СкандаУ най-сетне сподели сина си

Преди време самата Емануела показа, че е подготвена да се имунизира, стига по-късно да може да работи още веднъж, а не да си стои у дома и да върви на открито с маска. Тя дори знае и с коя ваксина желае да се имунизира - съветската!

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficial1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР