Въпреки че сме свикнали да виждаме принцесата на Уелс по-често

...
Въпреки че сме свикнали да виждаме принцесата на Уелс по-често
Коментари Харесай

7 шопинг находки, вдъхновени от есенния стайлинг на Кейт Мидълтън

Въпреки че сме привикнали да виждаме принцесата на Уелс по-често с миди рокли или с костюми по време на формалните й визити, в последно време тя е добавила и плетивата в стайлинга си. Наскоро при визитата си в общностния център, който сега поддържа украинските бежанци, Кейт Мидълтън се появи в грациозен тоалет, включващ сив панталон, бяла риза и сив елек. Една композиция, която всяка от нас може да приложи в работното си всекидневие. Харесахме и дребните елементи като обеците с нежни перли, които дават тънък искра на този есенен стайлинг.

При друга своя поява принцесата на Уелс се открои с плетен сет в екрю на френската марка Sezane, включващ права миди пола и пуловер. Тя изглеждаше извънредно изтънчено, като го беше съчетала с чифт стилето обувки в бежово. Тази нейна визия е следващото доказателство, че би трябвало да прибавим най-малко един подобен комплект в дрешника си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от  (@kate_middletonwardrobe)

Сетовете с поли са задоволително меки (и комфортни!), с цел да се носят през целия ден, като в същото време оферират повсеместен външен тип, който може да носим на разнообразни места и по разнообразни мотиви. От една страна може да е по-небрежно в композиция с кецове или кубинки, а от друга – елегантно с високи ботуши или токчета, както самата Кейт Мидълтън. Ако търсите опция на роклите, то точно комплектите с плетени поли ще освежат есенния ви дрешник, изключително за идните празнични празненства. 

 
Късото сако, с което елементарно реализираме обичания френски изискан

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР