Въпреки че са на хиляди километри от кралския двор, принц

...
Въпреки че са на хиляди километри от кралския двор, принц
Коментари Харесай

Какво събра отново Хари, Меган и кралицата

Въпреки че са на хиляди километри от кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл не престават да са ангажирани с някои начинания в него. Пример за това е организацията Queen`s Commonwealth Trust, която както под тяхно управление, по този начин и на кралицата.

От името на тримата в профила й в Twitter се появиха няколко изявления в поддръжка на акцията Black Lives Matter , която тече в обществените мрежи след гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд.

Още преди да стане част от кралското семейство, Меган Маркъл нееднократно е говорила за компликациите , с които се е сблъсквала в Съединени американски щати, като представител на две раси. Често показваше и позицията си против политиките на Доналд Тръмп.
 Снимка 481814

Сега зад настояването й за равни права и правдивост застана и Commonwealth Trust, включително и брачният партньор й Хари, както и самата кралица, написа Marie Claire.

Според херцога и херцогинята на Съсекс, гласовете на младежите са тези, които са способни да се борят с несправедливостта и расизма по света. А като световна общественост на младите водачи, Commonwealth Trust застава зад устрема към правдивост и по-добър път. Защото " мълчанието не е алтернатива ".

Young people are vital voices in the fight against injustice and racism around the world. As a global community of young leaders we stand together in pursuit of fairness and a better way forward.

Silence is not an option.#BlackLivesMatter pic.twitter.com/PyFlfGvbhN
— The Queen's Commonwealth Trust (@queenscomtrust) June 1, 2020
В обявата се споделя още, че всички ние имаме силата за положителна смяна. А в този момент е времето да се приказва, времето за неуместни диалози, времето да се образоваме и да изградим дружно по-добро бъдеще.
 Принц Хари, новият му живот с Меган Маркъл в Съединени американски щати и компликациите, с които се сблъсква
Когато принц Хари е просто елементарен американец

Докъде го докара Меган

С тази обществена позиция, зад която стоят Хари и Меган, само че не и без поддръжката на Елизабет Втора, се дава следващ явен знак, че херцогът и херцогинята на Съсекс имат желание да навлязат и в политическия и публичен живот на Съединени американски щати и да се трансфорат в престижи и зад океана. Нещо, в което не сме се и съмнявали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР