Въпреки че през пролетта Мис България 2009, Антония Петрова-Батинкова, и

...
Въпреки че през пролетта Мис България 2009, Антония Петрова-Батинкова, и
Коментари Харесай

Антония Петрова преборила COVID! Заразила се от неспазващ мерките човек, който не носил маска

Въпреки че напролет " Мис България 2009 ", Антония Петрова-Батинкова, и брачният партньор ѝ се похвалиха с негативни бързи проби за ковид, заболяването ги застигна през есента. Семейството към този момент се е преборило с Коронавирус, като и при двамата всичко е минало относително леко и в домашни условия.

Виж още: Коя е най-ценната мъдрост за Диона и каква е цената на славата? Певицата приказва и за мъжа до нея

Всичко при Батинкови почнало с простуда. " В момента, в който усетихме, че нещо не е наред, отидохме на доктор, след което се изолирахме. Имаше три дни, които бяха по-тежки ", споделя Антония Петрова пред Pik. Три дни от боледуването се оказали по-тежки - с неприятна тресчица, температура, кашлица и щедро потене. Тъй като тези прояви на заболяването протичали при двамата съпрузи с няколко дни разлика, първо тя се грижела за Ивайло, а след това и той за нея. И при тях, както и при множеството минали през заболяването, се редували интервали на възстановяване и утежняване. 

Виж още: Ина Гаярдо е новата звезда на българската музика! Но кое е това красиво момиче?

Здрав останал синът на Петрова, Благовест. Въпреки че от самото начало тримата били дружно, той не се разболял. " На него безусловно нищо му нямаше, под никаква форма ", разкрива миската и споделя, че най-хубавото на изолацията било, че фамилията прекарвало времето си дружно в гледане на анимационни и коледни филми.

Виж още: Няколко генерации в една фотография: Тони Стораро трогна с кадър и думи

Антония Петрова разкрива, че тя и брачният партньор ѝ се заразили от прочут, който бил съперник на противоепидемиологичните ограничения и нито спазвал отдалеченост, нито носил маска. Така тя се убедила, че тези две елементарни ограничения са от изключителна изгода. Добрата вест за фамилията е, че към този момент са здрави - и дробовете им са добре, и имат антитела. Двамата са решени да дарят плазма.

Виж още: Теа Минкова споделя: Кое качество на Наум я е предиздвикало да избере точно него?

Именно поради многото антитела, които имат, двамата са решили да пътуват доста по време на коледните и новогодишни празници. А дали ще се възползват от имунизацията, по-късно ще преценяват. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР