Въпреки че претърпя много промени през летния трансферен прозорец, Барселона

...
Въпреки че претърпя много промени през летния трансферен прозорец, Барселона
Коментари Харесай

Барселона нарочи трима за махане през зимата

Въпреки че претърпя доста промени през летния трансферен прозорец, Барселона интензивно преглежда пазара, с цел да укрепи в допълнение тима в идните 6 до 12 месеца. Това обаче би се случило, единствено в случай че се олекоти бюджета за заплати. Diario SPORT излезе с настояща информация за задачите на клуба през идния януарски прозорец, пишейки, че целта на Барса през зимата е точно махане на няколко футболисти с тлъсти хонорари.

Каталунците са набелязали трима играчи, които би трябвало да бъдат махнати през януари. Жерар Пике и Жорди Алба попадат в този лист заради слабия си старт на сезона, комбиниран с големите заплати, които ветераните прибират.

Друг състезател в този лист, е Френки де Йонг. Предвид възрастта и профила си, нидерландецът е опция и за солидна финансова облага за „ блаугранас “. Бившата звезда на Аякс не съумя да разгърне капацитета си през последните сезони и е запаса в отбора за сметка на Педри и Гави.

Няколко клуба от Висшата лига към този момент демонстрираха планове да подпишат с полузащитника. Манчестър Юнайтед бе заинтригуван през лятото, а в този момент очакванията на испанския отбор са, че „ алените дяволи “ към момента имат предпочитание да подпишат с него и са подготвени да извадят каквато и да е сума, единствено и единствено да подкрепят трупането на свежи финансови средства.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР