Въпреки че познаваме футболистите най-вече заради успехите им на терена,

...
Въпреки че познаваме футболистите най-вече заради успехите им на терена,
Коментари Харесай

Колко изкарва с един пост най-красивата футболистка в света? СНИМКИ

Въпреки че познаваме футболистите най-много поради триумфите им на терена, една звезда на Астън Вила прави безусловно " ликвидиране " и на Instagram.

Футболистката на бирмингамския клуб - Алиша Леман, прави съществени пари в обществените медии, откакто един отчет откри какъв брой тъкмо тя печели за всяка обява в Instagram, която прави.

24-годишната състезателка, която е титуляр в национала на Швейцария, които ще се изправят против Италия и международния първенец Испания в Лигата на нациите за дами, печели цяло положение отвън терена с технологии аналитична компания Gracenote Nielsen, която съгласно известията дефинира количествено точната цифра за всяко " публикуване ".



В момента Леман може да се похвали с над умопомрачителните 15,2 милиона почитатели в Instagram и все още на писане има 323 изявления на страницата си. 

Според отчета, който класира цената на изявленията на крилото на Вила въз основа на броя на почитателите, повишаването на числата, равнището на ангажираност и обсега, компанията е определила, че тя прави към £245 000 (около 551 000 лева) за всеки брандиран пост в Instagram.
   Вижте тази обява в Instagram.   

О - и освен футболът и Instagram са това, от което надарената футболистка извлича съществени средства. Леман, която също има много известен акаунт в TikTok, който има впечатляващите 9,8 милиона почитатели, употребява своите процъфтяващи страници в обществените медии, с цел да разпространява своя календар за 2024 година, който бе пуснат предходната седмица.

В закачена обява в Instagram, качена единствено преди пет дни, крилото сподели на почитателите: „ Завръщане за 2024 година... Официалният календар на Алиша Леман, разполагаем за предварителна поръчка в този момент!

“Официалният календар ще коства на почитателите сред £49,99 и £65,99 според от размера, до момента в който " лимитираното издание " ще коства колосалните £149,99 като ще е ръчно подписан от самата Леман, с налични единствено 700 копия.

Официалният уеб страница популяризира: " Официален календар за 2024 година на футболистката на Swiss International Алиша Леман. Осигурете си копие, с цел да имате една година, изпълнена със зашеметяващи изображения, невиждани до момента.
   Вижте тази обява в Instagram.   

„ Този ​​ексклузивен календар е идеалното допълнение за всеки същински почитател, който търси това в допълнение допиране на сувенири и персонална връзка. Първокласно качество и показан в първокласна опаковка за спомен. “

Леман също има „ Фен уебсайт “, обвързван в нейните биографии в обществените медии. 

Платформата Fantime предлага на почитателите извънредно наличие, само че за разлика от OnlyFans тя не разгласява порнографско наличие. 

Накратко няма потребност да се притеснявате за финасовотo положение на футболистката...

Превод: GlasNews
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР