Въпреки че показа колко силна може да бъде и да

...
Въпреки че показа колко силна може да бъде и да
Коментари Харесай

Пореден провал в живота на Наталия Гуркова

 Въпреки че сподели какъв брой мощна може да бъде и да се оправя и сама с живота си, захващайки се с завладяващ тв план, ето, че Наталия Гуркова още веднъж е там, откъдето стартира.

Предаването, в което красивата моделка правеше изявленията с известни персони, към този момент не се излъчва, а никой даже и не разбра за това. През последните два месеца Гуркова е в търсене на ново печелившо предизвикателство, с което още веднъж да няма по какъв начин да се върне към болката в душата си.

Причината предаването на Наталия да падне е неналичието на задоволителен интерес у феновете й. Само във Youtube, където то се излъчваше, почитателите му не надвишават смешната цифра от 200 души, написа " Хотнюз ".

Припомняме, че предаването " Те са "  тръгна при започване на година със поръчката, че ще притегля голямата публика в YouTube и Фейсбук.

" Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света персона или тематика. Утвърдени в своята област хора ще приказват за пътя си към триумфа, като това не постоянно ще бъдат добере познатите лица от екрана ", оповестиха основателите му при старта, само че очевидно не съумяха в устрема си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР