Въпреки че отбеляза два гола и се превърна в герой

...
Въпреки че отбеляза два гола и се превърна в герой
Коментари Харесай

Ядосаният Бейл: Заслужавах да започна мача

Въпреки че означи два гола и се трансформира в воин при успеха на " Реал " Мадрид над " Ливърпул ", Гарет Бейл не скри разочарованието си от треньора Зинедин Зидан. Уелсецът загатна, че може да напусне " Сантяго Бернабеу " през лятото.

Бейл влезе като запаса през второто полувреме и с попаденията си реши изхода на финала на Шампионската лига. " Не бях удивен от обстоятелството, че останах запаса. Заслужавах да стартира като титуляр, тъй като напоследък се оправям добре. Трябва да играя по-често, а това не случваше този сезон. Имах и травми. Сега ще би трябвало да проведем диалози за моето бъдеще ", акцентира нападателят.
" Реал " остана на трона след 3:1 над " Ливърпул " (ВИДЕО и СНИМКИ) Тежка контузия на Салах и безнадежден вратар провалиха "червените " в Киев
Той добави, че съгласно него голът му със задна ножица е най-красивият в Шампионската лига или най-малко във финалите на шампионата. " Аз обаче съм удовлетворен от успеха. Когато влизам като запаса, желая да повлияя върху резултата. Важното е, че оставих отпечатък върху дуела. "

" Не знам какво постигнахме и какъв брой положителни бяхме. Представихме се разочароващо в шампионата, само че в последна сметка изпращаме един впечатляващ сезон. Ние знаем какъв брой сме жадни за този трофей, бяхме оптимално стимулирани. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР