Въпреки че обновяването Windows 10 Fall Creators Update се счита

...
Въпреки че обновяването Windows 10 Fall Creators Update се счита
Коментари Харесай

В ОС Windows 10 се появи вградена античийт система

Въпреки че обновяването Windows 10 Fall Creators Update се смята за минорно, то донесе редица забавни функционалности, подобряващи работата с операционната система.
Сред новите неща, бе видяна функционалност, за която до момента никой не бе чувал. Новата функционалност се назовава TruePlay и се намира измежду игровите настройки на операционна система Windows 10. Новата TruePlay е някаква нова античийт система, която ще засича чийтърите и другите нечестни играчи. Първата информация за TruePlay се появи още през месец юли в тестовата версия 16251. Тогава Microsoft сподели, че в близко бъдеще ще опише по-подробно за TruePlay. Това бъдеще настъпи.

Функцията започва обособен предпазен развой за всяка игра, която поддържа атичийта. За геймплея ще наблюдават услугите на Microsoft, които ще събират информация за чийтърските практики. (очакваме нови рецензии, че Windows 10 следи потребителите). Ако Windows открие чийтър, основателите на играта ще бъдат известени. По сходен метод работи отбраната Steam VAC.

По подразбиране TruePlay е изключена и присъединяване на всеки е напълно непринудено. Засега, съответните API се поддържат единствено от UWP игрите, като Forza Motorsport 7, Gears of War 4 и Cuphead. С други думи, новата система не може да работи с Win32 игрите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР