Въпреки че не успя да се пребори да стане кмет

...
Въпреки че не успя да се пребори да стане кмет
Коментари Харесай

Въпреки провала за кмет, Ценко Чоков е пак на власт

Въпреки че не съумя да се пребори да стане кмет на Бяла Слатина, Ценко Чоков въпреки всичко влиза в ръководството на градчето. Той ще бъде един от новите общински съветници през мандат 2019-2023 година, оповестява BulNews.bg. 

Чоков бе лидер на листата на локална коалиция „ Новото време “. Те са съумели да внедрят четирима свои представители в дребния парламент в Бяла Слатина. Освен Чоков, останалите са  Емил Димитров, Цветелина Василева и Шибил Кирилов.

Пълно болшинство обаче ще има в общинския съвет политическа партия ГЕРБ. Резултатите демонстрират, че те ще разполагат с 12 общински съветника. Това са Александър Алексиев, Ангел Ангелов, Боряна Петкова, Валя Василева, Веселка Борисова, Ива Йотова, Николай Николов, Петьо Шишков, Ралица Илкова, Саша Стаменов, Светлина Берова и Стефан Терзийски.

„ Българска социалистическа партия за България ” също получава 4 места в съвета. Членовете на групата на алените ще са Бойко Богданов, Борислав Попов, Найден Маринов и Стела Маринова.

ВОЛЯ запълва последния стол в белослатинския локален парламент. Техен представител ще бъде Петър Петров.  

Припомняме, че Ценко Чоков се бори и да не губи позициите си в родното Галиче. Тази неделя неговата брачна половинка Цветелина Нелова ще се яви на балотаж за кметското място. Тя ще би трябвало да пребори настоящия властник Страхил Стоянов, който оглави селцето след задържането на Чоков. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР