Въпреки че най-известният брак на Анджелина Джоли е този с

...
Въпреки че най-известният брак на Анджелина Джоли е този с
Коментари Харесай

Най-щурото нещо, което бившият на Анджелина е правил, за да я впечатли

Въпреки че най-известният брак на Анджелина Джоли е този с, за първи път актрисата в действителност се дами за Джони Лий Милър през 1996 година Двамата се срещат година по-рано на снимачната площадка на кино лентата " Хакери ", само че се развеждат в края на 90-те.
 Анджелина Джоли и синът й Пакс в най-модерния суши ресторант
Анджелина Джоли в позната компания

Държи на традициите

Въпреки раздялата обаче остават положителни другари. Това разкрива самата Анджелина Джоли пред Buzzfeed през 2014 година В изявлението си тогава тя споделя също, че дружно с Джони Лий Милър несъмнено много са се забавлявали до момента в който работят по общия си филм.

В друго, скорошно изявление артистът пък също издава малко мемоари от началото на връзката си с. В предаване по Radio X той споделя, че още в интервала, когато са ходели на срещи, тя му е предложила да създадат нещо вълнуващо през уикенда.

" Защо не отидем до Хемет, което е тъкмо отвън Лос Анджелис и да скочим от аероплан? И аз си споделих: " Да, несъмнено, звучи ужасно " ", спомня си.

По думите му Анджелина е била безусловно безстрашна. И в последна сметка и двамата в действителност вършат тандемен скок с парашут. Макар артистът да си признава, че за него е било ужасяващо.

Явно обаче е преодолял страха си в името на това да впечатли актрисата. Защото след първия скок те се връщат за още три.

" Включихме малко повече механически неща. Тогава тренирахме и за соло скок и популярност богу, че беше прекомерно прохладно и не го направихме ", споделя още.

Скоковете с парашут обаче надалеч не са били единственото щуро нещо, което той и  са правили.

По време на изявлението радиоводещият Джони Вон също се включва със собствен спомен. Преди години той и Джони Лий Милър са били в Коста Рика, където артистът е демонстрирал уменията си за мятане на ножове. А тях се оказва, че е научил дружно с Анджелина.

" Двамата бяхме в хотелска стая, до момента в който снимах уестърн или нещо сходно, и прекарвахме вечерта просто в мятане на ножове дружно ", изяснява Джони Лий Милър, представен от E! News.
 Анджелина Джоли и брат й Джеймс Хейвън - най-голямата поддръжка за актрисата
Братът на Анджелина Джоли има какво да каже

Но го прави прекомерно рядко

И както си спомня водещият Джони Вон от описа на артиста, цялата им компания тогава си е помислила, че Анджелина Джоли е едно в действителност " готино, готино момиче ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР