Въпреки че може да няма сребърен куршум“, който да спре

...
Въпреки че може да няма сребърен куршум“, който да спре
Коментари Харесай

Риск от деменция: Шест прости неща, които можете да направите, за да намалите вероятността от развитие на заболяване

Въпреки че може да няма „ сребърен патрон “, който да спре или да обърне нездравословното влияние на деменцията, има доста неща, които хората могат да създадат да помогне за намаляване на риска от развиването му по-късно в живота, с цел да е несъмнено, че в никакъв случай няма да премине през него, споделя специалист по деменция.

Има до шест разнообразни съществени типа на болестта — болест на Алцхаймер, съдова деменция, деменция с телца на Леви, фронтотемпорална деменция, хронична травматична енцефалопатия (CTE) и хидроцефалия с обикновено налягане (вода в мозъка) — и до момента в който някои са породени от генетиката, ДНК съдържа единствено към 10% от рисковите фактори.

Останалите 90% от риска могат да бъдат приписани на неприятен избор на метод на живот или крах за намаляване на други, съществуващи здравословни проблеми, сподели Кевин Джеймсън пред The ​​Mirror. По този метод, колкото и разнообразни да са другите типове синдром, методите за смекчаването му са релативно сходни. Това са шест разнообразни метода за предо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР