Въпреки, че живеем в един много модерен свят и информацията

...
Въпреки, че живеем в един много модерен свят и информацията
Коментари Харесай

Как да завладеете женското сърце: Как да привлечете вниманието на една жена и да я направите своя завинаги

Въпреки, че живеем в един доста съвременен свят и информацията ни залива отвред, става известно, че актуалните мъже имат много бегла визия по какъв начин да привлекат вниманието на дамите и да завоюват тяхното сърце.

Разбира се, всяка дама е неповторима и никой не оспорва този факт. Все отново, обаче, съществуват някои универсални правила, които могат да са от помощ на мощния пол и точно на тях ще се спрем в този момент.

Как да завладеете женското сърце – практични препоръки за мъже

Накарайте я да се почувства специфична и единствена

Ако фактически желаете да постигнете триумф с ухажването, този съвет е един от най-ценните. Трябва да накарате дамата да се почувства специфична и неповторима. По принцип всички дами са такива, само че тук приказваме за вашето персонално отношение към нея. Тя има потребност да усеща, че вие го мислите.
След това, в случай че забележите, че тя е доброжелателна и отвръща на страстта, продължете да действате, без да понижавате напъните.

Първата среща

Тя е от извънредно значение, както и първата ви целувка. Подгответе се добре прочувствено. За някои мъже би могло да е малко мъчно да преодолеят сходна граница, несъмнено. Но, с цел да спечелите дамата и нейното сърце, първо се прицелете в друга, не по-малка цел – тя би трябвало да ви има доверие. Бъдете откровени, не заблуждавайте даже и за неща, които считате за незначителни. Бихте могли да грабнете вниманието на всяка жена, в случай че се превърнете в този, на който тя постоянно може да разчита.

Кой е верният метод в постигането на тази цел?

Първо би трябвало да получите оптимално повече и по-подробна информация за дамата, а това включва неща от този жанр:

Какви са нейните ползи и усети
По какъв метод обича да прекарва свободното си време
Има ли някакви по-специални проекти и фантазии за близко и далечно бъдеще
Какъв е нейният блян за мъж
Какво чака от вашата връзка
Защо се е разделила с предходния си сътрудник

За всички тези елементи към нейната персона бихте могли да употребявате общи познати, в случай че има такива или пък да проучите по-подробно профилите й в обществените мрежи. Точно това е пътят, по който елементарно ще се доберете до сърцето на вашата дама.

Какво още е належащо да се има поради, в случай че държите да спечелите женското сърце?

Дамите най-вече „ обичат “ с ушите си, което значи, че за тях е значимо какво и по какъв начин изрича мъжът. В връзката сред двамата вземат участие и други сетива, само че най-вече думите са тези, които могат да развълнуват най-вече женското сърце.

Облекло

Облеклото и изобщо стилния аутфит също е значим, а за някой по-претенциозни дами е напряко наложителен. Не е належащо да изглеждате като преди малко изскочили всред кориците на фешън списание, само че въпреки всичко обърнете внимание и на това. Особено, в случай че сте прицелили вниманието си към някоя по-млада дама. За по-младите дами това е като че ли по-важно, тъй като те занапред построяват и затвърждават своя статус в обществото и ще се радват да имат по-представителен на външен тип мъж до себе си.

Бъдете търпеливи

Относно търпението, то е едно от най-важните неща при печеленето на женските сърца. Общо взето нещата стоят по този начин – колкото сте по-търпеливи, толкоз по-успешна ще е акцията. Трябва да изчакате задоволително време, преди да предприемете по-настъпателни дейности, изключително в случай че става въпрос за млади дами. За по-сериозно ухажване, е належащо дамата да е изцяло подготвена, другояче жестовете ви могат да останат недооценени и това да ви огорчи.

Интригувайте я

Жените си падат по ерудирани и възпитани мъже. Колкото повече разсъдък и познания покажете, толкоз по-силно усещане ще извършите на дамата. Помнете, че умните мъже са най-привлекателни.

Покажете почитание

Не ругайте и не използвайте неприлични думи, даже и в случай че се скарате. Останете благородник до дъно.

Бъдете истински

Не е належащо да репетирате срещата, нито да я планирате цялата от начало до край. Нека има място и за спонтанност. Звъннете й я поканете да се разноските из града или да си извършите пикник измежду природата. Това са чудесни начинания за първа среща.

Бъдете уверени

Увереността може да се „ облече “ в думи, само че е по-добре да е подплатена и с дейности. Гласът ви не трябва да издава подозрение, нито очите ви безпокойствие. Не всички дами се въздействат в идентична степен, само че въпреки всичко е добре да се има поради. Понякога пък тъкмо неувереността и разстройването наподобяват най-очарователни, тъй като издават откровеност и са доста трогателни. Така че и да се „ неуспехите “ в увереността, може да е за положително. Правилото общо взето е едно – каквото и да вършиме, то би трябвало недвусмислено да „ споделя “: „ Аз съм този, от който имаш потребност. Искам да си моя и съм подготвен да го реализира. „, поучават психолозите. Поработете авансово върху настройките си, в случай че е належащо.

Бъдете деликатни

Ако сте попитали дамата по кое време й е рожденият ден или къде живее, пробвайте се да го запомните още от първия път. Когато й купувате кафе, спомнете си по какъв начин го харесва и след няколко дни може да я изненадате ненадейно със същата напитка.

Ако едно момиче ви е споделило, че обича гладиоли, а вие й подарите маргаритки, това няма да е във ваша изгода – ще излезе, че не се интересувате задоволително от нея.

Не се предавайте

Ако по някаква причина дамата, която желаете да спечелите, ви е отказала среща първия път, дано това не ви отчайва. Тя може и несъмнено ще промени мнението си. Отказът може даже да не е обвързван с вас. В този случай е добре да я попитате дали всичко е наред и дали има потребност от помощ и поддръжка. Това ще бъде оценено.

Опитайте се да я опознаете добре, да се докоснете до допустимо повече области от живота й, това ще ви сближи доста.

Бъдете откровени

Много мъже се тормозят да показват страстите си и настойчиво ги крият. А в действителност, няма нищо по-хубаво от това, една жена да знае какво изпитвате към нея. Ако сте попаднали на верния човек, а интуицията в никакъв случай не лъже, няма от какво да се притеснявате. Дори е във ваш плюс, тъй като нито едно човешко създание не може да остане безразлично към откровените страсти и сигурно ще се умили.
Говорете всичко от чисто сърце, споделяйте мислите и възприятията си. А в случай че желаете да извършите забележка на дамата, тогава го направете ловко, като на смешка или по различен метод, който няма да я обиди.

Бъдете себе си

Да бъдеш себе си не е мъчно, даже е доста по-лесно, в сравнение с да се правиш на някой различен. Освен, че е неуместно, последното е и нездравословно за бъдещата връзка. Не го правете. Нямате потребност от това, дамата ще ви одобри и такива, каквито сте, без значение какво си мислите.

По-важно е друго – би трябвало да умеете да поемете отговорност за вашите думи и каузи. Това е най-големият ви коз в спечелването на женското сърце. А от нас – триумф! Знаем, че го можете!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР