Въпреки че изминаха повече от шест години откакто загуби баща

...
Въпреки че изминаха повече от шест години откакто загуби баща
Коментари Харесай

Сашо Кадиев поиска прошка от мъртвия си баща

Въпреки че изминаха повече от шест години откогато загуби татко си, Александър Кадиев не може да го не помни. Вчера баща му Георги, който брачната половинка му Катето Евро наричаше Жорж, щеше да навърши 69 години и това бе мотив водещият на „ Преди обед” си спомни за него. Двамата мъже имали спорове, за които през днешния ден Кадиев-младши горчиво съжалява. „ Не съм бил прав, когато съм влизал в спор с него, които въпреки всичко са естествени за две разнообразни генерации. Ако през днешния ден бе жив, щях да му желая прошка”, прочувствено призна водещият.


Припомняме, че Георги Кадиев си отиде от рак през лятото на 2012 година. Отношенията им с Катето Евро приятелите на фамилията дефинират като “сложни”, само че по този начин или другояче на въпрса кой е бил обичаният й мъж, тя постоянно е отговаряла: “Това е брачният партньор ми Георги. Всъщност, той ми е огромната обич и индивидът, с който минахме през целия живот. Човек може да има доста любови, да си мисли, че гори, да претърпява, само че в действителност любовта е единствено една, огромната, същинската. За страдание, и тя минава. Но даже и да се скараме, отново ще бъдем дружно.”

Катерина и Георги са гаджета още отпреди паметния филм “Оркестър без име”, с който актрисата става известна. Тя била подготвена дори да пожертва ролята си в името на любовта, тъй като фотосите били в Созопол и трябвало да се разделят. Двамата стават съпрузи скоро след излизането на кино лентата на екран – през далечната 1981 година
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР