Въпреки че идват и си отиват от модните , понякога

...
Въпреки че идват и си отиват от модните , понякога
Коментари Харесай

Завръщането на ботушите над коляното и 10 стайлинг идеи как да ги носим

Въпреки че идват и си отиват от стилните, от време на време носени от всички, от време на време прибрани в дрешника, до момента в който не бъдат преоткрити още веднъж, ботушите над коляното, които просто назоваваме чизми, ще бъдат неразделна част от зимния дрешник този сезон. Виждаме ги в разнообразни стилове и цветове, и според от трендовете сега, те са направени от мека кожа, лак, велур, ликра, а от време на време са с дебели токове и платформи, а различен път – с тънки и издължени. Независимо дали желаеме да бъдем повече гръндж, или по-изтънчени, ще се откри чифт високи ботуши над коляното, които ще задоволят нашите стремежи. Ако намирането на идеалната висока обувка не е сложна задача, то да я съвместим добре е различен въпрос...
               

С издължена горна част, високият до бедрата ботуш се съчетава най-лесно с мини дължини, без значение дали става дума за рокля, пола или даже къси панталони. Тази композиция работи всякога, несъмнено, само че ние прекомерно постоянно забравяме, че високите ботуши могат да се комбинират и с по-дълги модели. Например чифт с високи токчета и резултат на втора кожа може да се съчетае с дълга плетена рокля или миди пола, която също ще разкрие обувката по сетивен и тънък метод.

За по-небрежна визия може да заложим на високи ботуши, които са по-широки в горната си част, които да комбинираме с кожен чеп или skinny дънки и. Но пък в случай че желаеме по-отличителен жанр, можем да изберем пола вид „ молив “, достигаща до коляното, или, още по-добре, елегантни бермуди. Но пък чизмите са съвършени и за блестящите празненство рокли, които занапред този месец ще ни следва да обличаме. Какво още вижте в галерията ни, където ви чакат и няколко шопинг находки.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР