Въпреки че Григор Димитров и ха рано-рано участието си в

...
Въпреки че Григор Димитров и ха рано-рано участието си в
Коментари Харесай

България не е приключила в Австралия: Динев и Глушкова стартират през уикенда!

Въпреки че Григор Димитров и ха рано-рано присъединяване си в тазгодишното издание на при мъжете и дамите, младите очаквания на българския тенис Динко Динев и Денислава Глушкова занапред ще имат опцията да популяризират имената си в Австралия.
Днес и двамата научиха първите си противници за старта на AO 2022 при юношите и девойките!
Те ще стартират присъединяване си в конкуренцията непосредствено от главната скица, само че ще се изправят против сложени тенисисти.
При юношите Динко Динев ще играе в събота (22 януари) против №13 в схемата Озан Колак от Съединени американски щати. В неделя (23 януари) Денислава Глушкова ще играе срещата си от първия кръг против №15 в схемата Лаура Хиетаратна от Финландия.
* Динев и Глушкова ще вземат присъединяване и в шампионатите по двойки. За двамата българи това ще бъде дебют в шампионатите от Големия шлем!
Родните гении получават този късмет с помощта на резултатите си и поддръжката от страна на Българската федерация по тенис. Родните гении за дружно с националния ни треньор Даниел Ангелов, който бе с тях и на шампионати в Испания и Казахстан през предходната година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР