Въпреки че е на 49 години, Наоми Кембъл продължава да

...
Въпреки че е на 49 години, Наоми Кембъл продължава да
Коментари Харесай

Защо не пуснаха Наоми Кембъл в хотел

Въпреки че е на 49 години, Наоми Кембъл продължава да дефилира по стилния подиум със същата убеденост и с съвсем същата хубост, както и преди 20 и повече години. Тя мина през доста, с цел да успее освен да се наложи в света на модата, само че и да промени разбиранията на мнозина.

В последното си изявление за Paris Match Кембъл още веднъж визира по този начин болната за нея тематика за предразсъдъците на расова основа . А тя се е срещала с доста сходни през живота си.

Връщайки лентата няколко месеца обратно, моделът споделя една много смущаваща преживелица по време на кинофестивала в Кан. Наоми приказва за хотел в Южна Франция, в който не са я позволили поради цвета на кожата й , макар че в него се е провеждало особено събитие, на което тя е била поканена.
 Снимка 436944

На входа са й споделили, че е претъпкано и няма места, а в това време тя вижда по какъв начин други хора не престават да влизат.

Кембъл не назова името на хотела, в който се разиграва случката, само че разясни, че сходни обстановки я въодушевяват да продължава да бъде това, което е, и да се показва непосредствено и искрено.
 Наоми Кембъл, пътуването със аероплан и странните привички на модела
От какво страда Наоми Кембъл

Не й е елементарно, несъмнено

Тя постоянно е желала да се отнасят с нея заслужено и точно това е задачата на борбата, която тя в никакъв случай не е серпантина да води. А разнообразието и неналичието на стандарти в днешния фешън свят могат единствено да я радват, написа Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР