Въпреки че е бил заобиколен от красиви жени, по които

...
Въпреки че е бил заобиколен от красиви жени, по които
Коментари Харесай

Приятел на Свинаря: Ангел пиеше много, не изтрезняваше, живееше разгулно

 Въпреки че е бил заобиколен от красиви дами, по които е пръскал обилно хилядарки, Ангел Тенев, по-известен като Свинаря, си е отишъл печален и уединен от този свят. Бизнесменът, който издъхна ненадейно на 23 септември, е имал и съществени проблеми с алкохола.

Според негови близки алкохолът е причина за преждевременната му гибел. Тенев се славеше като извънреден безгрижник и бонвиван. Приживе той обилно пилееше солидни суми по фолк певици и манекенки, които с ненаситност се сменяха една след друга в леглото му.

" В последно време Ангел пиеше доста, не изтрезняваше. Много евентуално това да е и повода за гибелта му. Със сигурност е давил тъгата си в алкохол, откакто разруши фамилията си. Няма метод да не си е давал сметка, че хубавиците, които се въртяха към него, са го правили единствено за парите му. Живееше много разгулно, като за последно “, споделя другар на предприемача.

63-годишния Ангел Тенев – Свинаря е измежду сериозните месопроизводители в страната. Работи по европейски стратегии и усвоява милиони средства от присъединителните фондове. Той обаче е по-известен с младите любовници, до една от сой, и с блестящите чалга празненства, които провежда.

Сред " перлите “, които са се възползвали от  щедростта на Свинаря против избран тип " характерни услуги “, блестят имената на фолк певицата Галена, Мария и Анелия, миската Роси Иванова и още куп нейни колежки и моделки. Слуховете носят, че и Наталия Гуркова се е срещала скрито със великодушния Тенев, около една от разделите с мъжа си, към този момент починалият Джордже Михалевич.

За Свинаря и неговата уязвимост към певиците от лекия род се заприказва интензивно около секс аферата му с Мария. Освен, че й подари Мерцедес S класа, Тенев изсипа куп пари за два клипа на обичаната си, единият от които сниман в Сицилия и съгласно слуховете коства 40 000 евро. Покрай Мария се облажи и рапърът Криско, който получи забележителни възнаграждения, с цел да напише песни за певицата. Свинаря толкоз се увлякъл по Марийчето, че даже желал двамата да заживеят дружно. Но нещата се разсъхнаха, когато усетил, че изпълнителката тъче на още два стана. Двамата се разделили като другари, а Мария му е върнала колата, тъй като получила по-хубава и по-скъпа от новия си спонсор.

Малко по-късно една от най-красивите носителки на купата Мис България  – Роси Иванова замести Мария в постелята на ненаситния палавец. Говори се, че точно тя е повода Свинаря да зареже законната си брачна половинка. Близки до миската споделят, че тя дарявала заможния земеделец с ласките си против солидна прехрана, която се стопявала стремително за дизайнерски тоалети и процедури в салоните за хубост, както и за " бял прахуляк “, към който Иванова била пристрастена.  В края на предходната година двамата посетиха Дубай, където отседнаха в един от най-скъпите хотели в света, след това отскочиха и до Малдивите.

Цялото лято на предходната година двамата бяха забелязвани дружно по морето, където Свинаря вдигаше шумни купони, на които си канеше известни певици, които да го забавляват. Сред посетител " звездите “ на прословутите празненства на Тенев бяха Мария Илиева, Гери-Никол, даже и Азис, като клюката приказва, че за 30-40 минутно присъединяване изпълнителите получавали по 10 бона на ръка. На празненствата, които Свинаря организираше, са идвали вкупом и три сръбски митове – Горан Брегович, Лепа Брена и Цеца Величкович.

В началото на предишния август " Мис България “ означи 31 години с 24-часов ваучър в две от най-модерните заведения във Варна. Масрафа, който коствал към 50 хиляди, още веднъж поел обичаният старозагорец на Роси, който тогава бе показан в медиите като " мистериозен и млад земеделец милионер “. Влюбеният Тенев подарил и мегалъскаво " Порше “ на синеоката хубавица, с което тя бръмчи до през днешния ден, написа " народ.бг ". В средата на април се заприказва, че Ангел Тенев е подготвен да избави от запор имението на Николай и Евгения Баневи в Бояна, което бе оповестено за обмен от частния правосъден реализатор за 6 милиона, само че до договорка по този начин и не се стигна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР