Въпреки че Доналд Тръмп все още не е признал официално

...
Въпреки че Доналд Тръмп все още не е признал официално
Коментари Харесай

Какво си е наумила Мелания

Въпреки че Доналд Тръмп към момента не е признал публично загубата си на президентските избори, от дълго време е ясно, че новите стопани на Белия дом са Джо и Джил Байдън.
 Мелания Тръмп, Джил Байдън и срещата сред двете, която още не се е състояла
Студената война на Първите дами

Ще се срещнат ли все в миналото

Те ще влязат в новите си функции през януари, а по какъв начин ще се развие животът на към момента законното Първо семейство по-късно си остава мистерия. Дали ще продължат да бъдат брачен партньор и брачна половинка - също.

Много секрети от последните четири години обаче могат да видят бял свят, в случай че Мелания Тръмп реши да не остане по-назад от предходните Първи дами и да издаде автобиографична книга , с която да опише за прекарванията до и в Белия дом.
 Снимка 507568

Според източници, представени от Page Six, брачната половинка на президента към този момент води договаряния с разнообразни издателства за своите записки. Засега Доналд Тръмп не е изразил желание също да събере част от живота си в книга, само че е дал единодушието си за тази на Мелания .

Предишното Първо семейство на Съединени американски щати - Барак и Мишел Обама, съумя да завоюва десетки милиони долари със своите автобиографични книги. Въпреки че Мелания едва ли ще го направи от чисто финансов интерес, въпреки всичко това е опция да завоюва свои лични пари. А и страховит късмет да каже всичко, което до момента й се е налагало да премълчава .
 Мелания Тръмп, последната й Коледа в Белия дом и обичайното коледно дърво
Мелания Тръмп и дървото

Като за последно

Една автобиографична книга несъмнено ще помогне на госпожа Тръмп да излезе от сянката на своя брачен партньор, в която е доста по-дълго от четиригодишния мандат. Така и ще се подсигури, че още дълго ще се приказва за нея , даже и откакто сдаде поста на Първа дама.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР