Въпреки че Аштън Кътчър и Мила Кунис са ни любима

...
Въпреки че Аштън Кътчър и Мила Кунис са ни любима
Коментари Харесай

Аштън Кътчър и Мила Кунис - любов като от филм

Въпреки че Аштън Кътчър и Мила Кунис са ни обичана екранна двойка, последният си филм мъжката половина на двойката снима дружно с друга актриса - Рийз Уидърспун. В Your Place or Mine те изиграват Деби и Питър - двама най-хубави другари, които са безспорни противоположности. Тя е счетоводителка, която има наследник и живее в Лос Анджелис, до момента в който той е маркетингов шеф и упорит публицист, който живее в другия завършек на страната - Ню Йорк.

Сюжетът се заплита с решението на двамата да разменят домовете и графиците си за една седмица, като последователно схващат, че това, което липсва в живота им, е в действителност другият. Да, филмът звучи като да е една много типична сантиментална комедия, която обаче очевидно много е привлякла вниманието на Аштън Кътчър.

В изявление за Extra той споделя, че се е свързал с историята. " Някой, с който си другар от години, с който нямате сантиментална връзка, а сте просто другари, а по-късно ненадейно превключвателят превключва и внезапно сте... женени и имате взаимен живот ", изяснява артистът, който явно загатва, че тъкмо по този метод се е разпалила любовта му с актрисата Мила Кунис.

Те двамата играят двойка в сериала " Шеметни години ", който има цели осем сезона и се снима от 1998 до 2006 година По това време Кътчър и Кунис са просто другари, като стартират да излизат дружно чак през 2012 година Три години по-късно са към този момент женени и в този момент имат две деца - щерка Уайът (8 г.) и наследник Димитри (6 г.), ни напомнят от Entertainment Weekly.

На въпроса дали съществува другарство като това на Деби и Питър, Аштън Къчър споделя иронично: " Да, очевидно съм имал тъкмо такава връзка в живота си. "

А пък Рийз Уидърспун споделя: " Той е с Мила. Това е тъкмо историята на техния живот. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР