Въоръженият мъж, който взе като заложници пътници в автобус, в

...
Въоръженият мъж, който взе като заложници пътници в автобус, в
Коментари Харесай

Застреляха похитителя, който държеше заложници в автобус в Бразилия

Въоръженият мъж, който взе като заложници пасажери в рейс, в Рио де Жанейро във вторник, беше убит от полицията, оповестяват локалните медии, с което се постави завършек на траялата над 3 часа драма, написа Булнюз. Най-малко 16 души бяха хванати в капан в рейса, откакто той беше ориентиран от стрелеца към мост, свързващ Рио със прилежащия град Нитерой. Мъжът заплашваше да възпламени рейса в средата на моста, свързващ бразилския мегаполис с Нитерой.

Полицията отдели региона и трафикът към и от моста беше спрян. Властите оповестиха, че маскираният нападател евентуално е член на военната полиция. Той се качил в рейса и, заплашвайки водача с оръжие, му наредил да се насочи към моста. От полицията в Рио де Жанейро потвърдиха, че нападателят е убит, а всички заложници са освободени. " Операцията бе сполучлива, задачата бе да запазим живота на всички, само че за злощастие той не ни остави различен избор - належащо бе да стреляме против него, с цел да запазим живота на почтените ", съобщи представителят на полицията полковник Мауро Флиес. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР