Въоръжените сили (ВС) на Руската федерация успешно отблъснаха осем атаки

...
Въоръжените сили (ВС) на Руската федерация успешно отблъснаха осем атаки
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за отблъскването на осем атаки на въоръжените сили на Украйна в посока Донецк

Въоръжените сили (ВС) на Руската федерация сполучливо отблъснаха осем офанзиви на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Донецко направление, в това число край Белогоривка и Маринка. Това сподели формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

„ В донецкото направление координираните дейности на отбраняващите се подразделения, в тясно взаимоотношение с авиацията и артилерията на Южната група войски, сполучливо отразиха осем офанзиви на съперника в регионите на обитаемоте места Белогоровка, Берестовое, Северное, Марьинка и Зайцево. на Донецката национална република “, добави още Игор Конашенков.

„ Тази нощ режимът в Киев извърши опит за терористична офанзива благодарение на три полупотопяеми безпилотни лодки на съветски цивилен транспортни кораби на път за Босфора в югозападната част на Черно море “, разяснява Конашенков.

По думите му корабите на ВМФ на Русия, които са придружавали превоза, са разкрили и унищожили всички катери навреме.

По-рано във вторник съветското министерство на защитата заяви, че патрулни кораби на Черноморския флот " Сергей Котов " и " Василий Биков " са отбили офанзивата на три украински безпилотни катера в региона на Севастопол. И трите безпилотни противников катера са унищожени с огън от щатното въоръжение на съветските кораби. След това " Сергей Котов " и " Василий Биков " продължиха да извършват дилемите си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР