Въобще не сте в час за какво задавате въпрос. Търсите

...
Въобще не сте в час за какво задавате въпрос. Търсите
Коментари Харесай

Каракачанов погна Атака за военните имоти: Налагате една лъжа, като вашия кумир Сталин

Въобще не сте в час защо задавате въпрос. Търсите на ниска цена политически дял. Ако 15 години не знаете какво е парцел с отпаднала нужда, очевидно българският поданик 15 години ви е плащал заплата безсмислено. Така вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността отговори на Политическа партия "Атака " за продажбата на военни парцели.

"В Министерството на защитата се оформя забележителен брой парцели, които са закрити и не се употребяват. Тези парцели са подблокови пространства и някогашни казарми. Процедурата се правят по Закона за държавната благосъстоятелност. След решението на Министерски съвет се утвърждават актове за частна благосъстоятелност и се утвърждават от регионалните шефове. В Министерството на защитата тези парцели се продават с наддаване.Търговете и към този момент продадените парцели са на уеб страницата на МО ", сподели още той.

"Атака " желаят чуване на Каракачанов поради продажбата на парцели на Министерство на защитата

"Началната тръжна цена не може да бъде по-ниска от данъчната оценка с нарастване 10 на 100 ", разкри Каракачанов.

"Понеже говорите за "апетитни " парцели, острови и полуострови, очевидно се бъркате с полуостров Крим или Чукотка ", отговори вицепремиерът на "Атака ".

"За интервала 2009 са продадени 196 броя военни парцели. От както съм министър са продадени общо 16 парцела, а през 2017 10 здания, които бяха решени от предходното държавно управление. Няма свръх продажна на парцели. По мое време са продадени минимум парцели ", безапелационен бе министърът на защитата.

Каракачанов ще дава отговор на депутатите за продажбата на военни парцели

"Нито един от парцелите, които вие описахте, по Черноморието не е продаден. Моята политика е не да продаваме, а да съхраняваме парцели. Охраната на тези здания се поема от МО. Над 3000 военнослужещи са без жилище, желая да се изградят жилища за тях в площите на военните парцели. Държавата заплаща наеми за нашите бойци ", разкри Каракачанов.

"Налагате една неистина, като вашия идол Сталин. Питам ви къде сме продали острови и полуострови? ", попита вицепремиерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР