Ваня Щерева е поредната съквартирантка в тазгодишния сезон на ВИП

...
Ваня Щерева е поредната съквартирантка в тазгодишния сезон на ВИП
Коментари Харесай

Изтече Най-Срамната Тайна На Ваня Щерева! Вижте Само Какъв Ужас Я Чака На Излизане От Къщата! До Шия Е В

Ваня Щерева е следващата съквартирантка в тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “, влезнала да се резили в шоуто, с цел да погася борчовете си на открито. Писателката имала хиляди левове насъбрани отговорности към „ Топлофикация “, които даже я дали на съд, написа " Ретро ".

Заради непостоянните си приходи Щерева не успявала всеки месец да покрива битовите си сметки и предпочитала да харчи за питейни заведения и други порочни удоволствия. Като гръм от ясно небе й пристигнала призовката от съда, в която сумите, които дължала на топлинното сдружение, били още по-големи. Дълговете й набъбнали поради забавянето и адвокатските разноски, които „ Топлофикация “ й начислили.

Най-голямото терзание на Ваня било да не запорират сметката й, в която таман се влели парите от хонорара, който спазарила с продуцентите на сеирджийското риалити. Отделно от ядовете с парното сценаристката на „ Под прикритие “ имала проблеми и с ЧЕЗ. Почти всеки месец закъснявала да се разплати и се налагало постоянно да й стопират тока. Въпреки че е устата, Щерева не успявала да излезе на глава с служителите, които пращали техници едвам ден откакто я поставяли в полеви условия.

Неотдавна дори проклела служителка на компанията, която след това желала да я подведе под правосъдна отговорност поради грубите реплики, които чула за себе си.
Битовизмите непрестанно се опъвали на интелектуалката, само че не успявали да я принудят да си откри постоянна работа. Тя към момента захлебвала на парче, а нейният с 12 години по-млад другар финансово не можел да й оказва помощ.

Младежът бил в същия отрасъл и се препитавал като сценарист, само че единственото предаване, в което годишно го канели, било „ Мастър началник “. Хонорарът му оттова обаче не достигал да се устоя до идващия сезон.

Макар че преди няколко години Щерева разгласи война на продуцента на „ ВИП Брадър “ Нико Тупарев, в този момент неговата покана била последната й вяра да изплува над задълженията си. Навремето самата тя е взела участие в екипа сценаристи, които движат сюжетните линии в шоуто, само че след това била заменена с по-свеж кадър. Истинският провал в връзките й с Тупарев настъпил, когато той озаглавил един от предходните сезони „ Образцов дом “, а Ваня го обвинила, че е откраднал заглавието на неин разказ. Тогава писателката се зарече, че в никакъв случай няма да се отзове на негова покана, само че токът и парното изненадващо станали по-важни за нея от правилата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР