,,Ваня Григорова едва ли се нуждае от помощ. Тя обяви,

...
,,Ваня Григорова едва ли се нуждае от помощ. Тя обяви,
Коментари Харесай

Нинова: Предупредих Ваня Григорова, че Борисов ще я подведе

,,Ваня Григорова надали се нуждае от помощ. Тя разгласи, че има екип адвокати. Всеки обаче има право да апелира, съгласно мен това е верен ход``, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Гледам на политиката като на кардинална работа – почтена и чиста. Ние сме се оповестили, че наша съществена цел е разграждане на модела ГЕРБ. Това беше при започване на акцията, по този начин бяхме до края “, съобщи тя.

„ Ако беше станала кмет, с какво лице тя щеше да излезе пред хората, в случай че този, против който се бори, я поддържа? Предупредих градското управление, че Борисов ще ги подведе и ще се отметне. И той се отметна след два дни. Колкото партии е прегърнал, толкоз е унищожил. Не ме послушаха и не се разграничиха. Смятам обаче, че тази праволинейност ни оказа помощ доста в страната “, акцентира тя.

По отношение на въпроса дали ще се радва, в случай че има кмет, подкрепят от ГЕРБ, Нинова съобщи:

„ Григорова щеше да се изяснява цялостен живот за какво е определена с гласовете на ГЕРБ, както Мая Манолова за омбудсман преди време. Щяхме да се радваме два дни, а след това четири години? Той няма да ѝ даде поддръжка, в случай че не желае да вършат болшинство в Общински съвет. В политиката, когато си пореден и кардинален, най-сетне идват резултатите. “

Лидерът на Българска социалистическа партия отхвърли да направи коментар за подадената оставка на ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ Те да си решат. Не е наша работа да се месим. “

„ Предлагам да изведем политическите заключения малко от математиката. ГЕРБ са изгубили над 111 000 гласа. Изгубиха и доста градове. ПП-ДБ губят 302 000 гласа, макар че завоюваха огромни градове. „ Възраждане “ губят 189 000 гласа. На фона на това Българска социалистическа партия покачва гласовете с над 50 000. Имали сме 57 кметове, в този момент имаме 72. това е обективното положение на нещата. Как да не кажеш, че Българска социалистическа партия бележи растеж, Българска социалистическа партия се връща? Втора политическа мощ сме в страната “, разяснява Нинова във връзка изказванието ѝ, че огромният губещ на тези избори е ГЕРБ.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР