Външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън е готов да

...
Външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън е готов да
Коментари Харесай

Дейвид Камерън лети до Флорида за разговори с Доналд Тръмп

Външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън е подготвен да организира диалози във Флорида с Доналд Тръмп, до момента в който Лондон упорства да завоюва поддръжка от републиканските съдружници на някогашния президент в Конгреса за повече помощ за Украйна.

Разговорите на Камерън с Тръмп, кандидат-президента, идват преди той да бъде във Вашингтон за срещи, започващи във вторник с представители на администрацията на Байдън и републикански законодатели, в това число ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън, съдружник на Тръмп.

p>

Джонсън отхвърли да употребява пълномощията си, с цел да свика гласоподаване в долната камара на Конгреса за нови фондове за сигурност, в това число 60 милиарда $ помощ за Украйна, след напън от страна на Тръмп и законодатели от твърдия десен фланг на Републиканската партия.

Републиканското блокиране на ново финансиране от Съединени американски щати идва на фона на опасения, че съветските нахлуващи сили ще се възползват от намаляващата огнева мощност на Украйна и по-бавн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР