Вандалска проява спрямо един от кандидатите за кмет на община

...
Вандалска проява спрямо един от кандидатите за кмет на община
Коментари Харесай

Вандализъм преди изборите за кмет в Ракитово: Кандидат къса билборда на опонент

Вандалска демонстрация по отношение на един от претендентите за кмет на община Ракитово. Преди ден Георги Холянов показа в обществените мрежи за акта на експанзия по отношение на него. В клип и няколко фотоси се вижда по какъв начин през нощта, хора от бус на компанията на негов конкурент на изборите, късат билборда му, ситуиран в Ракитово. Ето и какво описа Холянов на персоналната си страница в обществената мрежа:

" За честната игра и други правила
Тази заран билбордът ми, ситуиран в Ракитово, наподобява по този начин...
Съзнавам, че политика е " мръсна " дума, че ударите под кръста, клеветите и търсенето на мръсно долни дрехи са част от играта.
Аз, обаче не играя по този начин! Не злословя съперниците си, не акцентирам на грешките им, а демонстрирам своите преимущества. Не разпространявам злословия, а се пробвам да правя добре работата си.
Мисля, че е извънредно време да надскочим " площада " и махленското равнище, с цел да може в действителност община Ракитово да се трансформира в това, което жителите ѝ заслужават: община с европейски полезности и ръководство, транспарантни дейности ( а не вандалщини по късни доби) и доверие в общинската администрация.
Сезирал съм органите на реда за тази вандалска демонстрация и се надявам виновникът да понесе своята отговорност!
Искам да ви уверя, че сходни дейности освен не ме разколебават, а в противен случай - дават ми още по-голяма убеденост, че съм на прав път!
На поръчителя на вандалската демонстрация ще кажа единствено, че когато човек се опасява, само тогава е подготвен на обезверени ограничения...
Аз не се опасявам, тъй като имам вашата поддръжка, другари и знам, че дружно ще създадем доста за общината!
Благодаря ви! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР