Вандализираха билборда, който изразяваше подкрепа за Украйна в Пловдив. Това

...
Вандализираха билборда, който изразяваше подкрепа за Украйна в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Нарязаха билборда със знамето на Украйна СНИМКА

Вандализираха билборда, който показваше поддръжка за Украйна в Пловдив. Това заяви депутатът Манол Пейков в своя профил във Фейсбук.

На траспаранта, намиращ се при кръстовището на бул. " България " и " Победа ", имаше знамената на Украйна и България, върху които бе изписано " СЛАВА УКРАїНI! ГЕРОЯМ СЛАВА! ". Той бе повдигнат в навечерието на втората годишнина от началото на войната.

Посланието е изрязано от незнаен причинител, който очевидно не поддържа изразената позиция. Парчето е изоставено на асфалта пред билборда.

Пейков декларира, че ще подаде сигнал до прокуратурата поради осъщественото действие и ще упорства за слагане на камери в региона.

Той разкрива и, че е индивидът, който е заплатил за направата му.

Ето и цялата обява на Пейков, оповестена без редакция:

" Билбордът на бул. " България " в Пловдив в поддръжка на украинската идея е бил вандализиран тази нощ. В качеството си на индивида, платил за направата му считам:
1) Да алармирам прокуратурата2) Да направя нужното, с цел да бъдат сложени камери в непосредствена близост3) Да го възстановя с персонални средства4) Да се погрижа посланието върху билборда да остане там колкото е допустимо по-дълго ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР