Вандали съсипаха един от най- атрактивните нови обекти в Димитровград-

...
Вандали съсипаха един от най- атрактивните нови обекти в Димитровград-
Коментари Харесай

Вандали съсипаха Голямата пейка

Вандали унищожиха един от най- атрактивните нови обекти в Димитровград- Голямата скамейка. Огромното оборудване, дело на Митко Тодоров, към този момент мъртвец, е обект на похищения. Общината е принудена годишно да прави замяна на счупени летви, което е обвързвано с разноски. Заради положението, в което се намира сега пейката, е нужна цялостна замяна на летвите на седалката и облегалката, разясняват от кметството.

Митко Тодоров подари на града си и други атракции като Голямата маса, Големия стол и Голямата лампа, а Общинският съвет реши алеята около парк „ Марица “, където са атрактивните обекти, да носи неговото име.

Повредени за следващ път са детски и паркови уреди. Само преди месец бе сменен Градинският шах, който се намира на площадка на ул. “Хр.Смирненски “. Той отвоно е изпотрошен.

Най-модерната и атрактивна детска площадка на бул. " Г.С.Раковски ", която се намира до бл.42 също е обект на вандалски нападения. Въжето за втурване на атракцията " Тарзан " е скъсано, а носещата част липсва. Съоръжението е развалено заради неправилна и груба употреба.

Очаква се средствата за ремонт на почупените уреди да надвиши 5000лв., споделиха още от общината. /Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР