Вандали изпочупиха част от прозорците на Тубдиспансера във Варна, съобщи

...
Вандали изпочупиха част от прозорците на Тубдиспансера във Варна, съобщи
Коментари Харесай

Вандали откраднаха радиатори и лекарства от Тубдиспансера във Варна


Вандали изпочупиха част от прозорците на Тубдиспансера във Варна, заяви Българска национална телевизия.

Случката се развива през почивните дни, когато незнайни лица са потрошили с камъни прозорци на първия етаж на белодробната болница. Откраднати са метали, радиатори за отопление, както и медикаменти от профилираната аптека в постройката.

Това е поредна офанзива над лечебното заведение. През февруари на Тубдиспансера, като бяха взети две газови бутилки дружно с кабелите на електрическата апаратура. 

По думите на чиновници в белодробната болница при предходни случаи са били отмъквани оградите и част от охранителните решетки.

Припомняме, Тубдиспансера във Варна до края на 2022 година имаше съществени задължения към ЕНЕРГО-ПРО в размер на над 100 хиляди лв., заради което сдружението бе насила Общинският съвет във Варна реши да покрие отговорностите на белодробната болница в града, като бе гласувана, която покри разноските и по различен сериозен проблем в лечебното заведение - погашение на възнагражденията на чиновниците. Работниците в болничното заведение не бяха получавали заплатите си в границите на 10 месеца, което
 Пуснаха тока на Белодробната болница във Варна
Пуснаха тока на Белодробната болница във Варна

Задълженията са били платени от целевата дотация от Община Варна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР