Ван Брет Уоткинс, убиецът, който винаги е твърдял, че е

...
Ван Брет Уоткинс, убиецът, който винаги е твърдял, че е
Коментари Харесай

Убиецът, който уби бременната приятелка на бившата Пантера Рей Карут, почина в затвора

Ван Брет Уоткинс, килърът, който постоянно е твърдял, че е бил нает от някогашния правоприемник на Каролина Пантърс Рей Карут, с цел да извърши едно от най-известните закононарушения на Шарлот, умря в затвор в Северна Каролина на 63 години.

Уоткинс, който щеше да е в пандиза най-малко още 22 години заради дългата си присъда за убийството на Черика Адамс и опита за ликвидиране на нейния наследник канцлер Лий, е умрял от естествена гибел, сподели представител на отдела за коригиране на възрастни в Северна Каролина в неделя вечерта. Уоткинс беше приет в болница, когато настъпи гибелта му на 3 декември.

Уоткинс сподели по време на процеса за убийството на Карът през 2000 година и още веднъж в изявление в пандиза за The Charlotte Observer през 2018 година, че Карут го е наел да убие дамата, носеща на Карут бебе и да унищожи нероденото й дете също. Бебето беше на Карут. Мотивът, бележит от прокуратурата по време на процеса: Карут към този момент плащаше прехрана за едно дете, от друга жена, и не искаше да заплаща прехрана за друго.

Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР