Валят коментари след напускането на залата в НС на групата

...
Валят коментари след напускането на залата в НС на групата
Коментари Харесай

Лавина от коментари след напускането на депутатите на ГЕРБ: Това възрастни хора ли са или сърдити деца, че си им взел играчката?

Валят мнения след напускането на залата в Народно събрание на групата на ГЕРБ. Депутатите се наскърбиха от думите на Радев:  " Първия ми мандат се случи във време, в което остарялото тоталитарно ръководство доближи своя разцвет, до момента в който в обществото нарастваше негодуванието от корупцията, беззаконието и пропагандата, на които той се придържаше. Гражданският протест през 2020 година против мафиотизацията на властта извади на повърхността обстоятелства и процеси, които тя премълчаваше. И на мен не ми е прелестно, само че избирам истината. "

Ето част от мненията в мрежата:

" Направо не мога да схвана какво е това държание?! " Депутатите от ГЕРБ обаче се наскърбиха и напуснаха залата демонстративно "??? Това възрастни хора, които работят за народа ли са или дребни деца ядосани, че си им взел играчката? Изобщо по какъв начин си разрешават такива неща? Сега цялата парламентарна група на ГЕРБ трява да си подаде групово оставката и да назначат други на тяхното място. Какво е това нещо? Когато един човек се опасява от кръв не става хирург. Когато един човек се опасява от високо не става водач. Не се държат като народни представители, работещи за народа, а като група деца от детската градина, ядосани тъй като не си ги оставил да ядат сладко през целия ден. "

" Как по този начин напущат работното си място!!! "

" Разбираемо е. От ГЕРБ са хора, които са привикнали на всички места да ги посрещат с цветя и... пари. А тук внезапно някой ги подлага на критика. Шок! "

" Независимо кой е Президент би трябвало да се почита институцията,но ГЕРБ демонстрираха,че им липсват първите седем години. "

" Еййй,много са чувствителни,те са самото съвършенство,правят се на забавни.. "

" Те си държат на думата, " Мутри вън " и излязоха... "

" Много значимо.Така е наредил шефа от Банкя.Чудя се от всичките народни представители има ли някой който да има лично мнение,а не да излиза под строй.Това е президентът на Република България определен от българският народ без значение кой е той. "

" Да останат без заплати.Ако се обидя и не отида на работа няма заплата. "

Има, несъмнено, доста хора, които поддържат постъпката им:

" Радев, бъди президент на всички българи! "

" ГЕРБ не са напуснали Народно събрание, мястото им е извън, като градивна съпротива, нещата си идват на място! "

" Все за остарялото време приказва, а не ли е правилно, че остарялото е във вашите две служебни държавни управления, те какво направиха, единствено с ГЕРБ си бършите ръцете "

" Честита ви смяна наивници! Промяна се прави за по положително! Кое е по добре от преди? "

" Radev mnogo go haresvate i za tova ste na tova dereje "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР