Валядолид спечели драматична първа победа от началото сезона с 1:0

...
Валядолид спечели драматична първа победа от началото сезона с 1:0
Коментари Харесай

Валядолид грабна драматична първа победа след завръщането си с гол в добавеното време

Валядолид завоюва трагична първа победа от началото сезона с 1:0 над гостуващия Алмерия в дуел от петия кръг на Ла Лига. Единственото попадение бе дело на появилия се като запаса Шон Вайсман (90’) надълбоко в добавеното време.

Домакините бяха по-активният отбор в дуела, само че през първата част пропуснаха на няколко пъти положителни благоприятни условия да доближат до гол, а с пропуски се отличи Сержи Гуардиола, който даже удари греда, в 34-ата минута, а в 40-ата съумя да прати топката в мрежата, само че ВАР се намеси, с цел да отсъди, че той се е намирал в състояние на засада.

Тимът, който е благосъстоятелност на бразилската легенда Роналдо, продължиха да показват доста по-голямо предпочитание за победа и положителни отигравания и през втората част, само че нови пропуски резервираха двете нули на таблото.

Валядолид наложи съществено предимство в последните минути на дуела, когато дълго подаване от фланга откри Шон Вайсман зад гъба на защитата и той успявайки да се разтегне прати топката в мрежата за 1:0 надълбоко в добавеното време и по този метод да прати в еуфория почитателите по трибуните и да донесе първа победа на домакините след завръщането им в най-високото равнище на испанския футбол.

Само след три дни играчите на Пачета ще гостуват на дриг дилетант - Жирона, а Алмерия ще одобри Осасуна.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР