Valve обяви, че ще пусне две нови приложения по-късно тази

...
Valve обяви, че ще пусне две нови приложения по-късно тази
Коментари Харесай

С новото Steam приложение може да играете игрите си на телефон и телевизор

Valve разгласи, че ще пусне две нови приложения по-късно тази година, които ще разрешат стрийминг на игри и видео от Steam библиотеката на телефона, таблета или тв приемника ви, без да е належащо да притежавате Steam Link.
Според известието на Valve, игри и видеото ще бъдат обработвани от две обособени безвъзмездни приложения : приложението Steam Link и приложението Steam Video.

Приложението Steam Link е функционално сходно на хардуера на Steam Link на Valve, само че към този момент във формат единствено за програмен продукт. То би трябвало да дойде за iOS и Android през седмицата на 21 май и ще ви разреши да предавате и да пускате своите игри от вашия компютър на всяко iOS или Android устройство. Това включва телефони, таблети, тв приемници с Android и Apple TV модели.

Избраното от вас устройство би трябвало да бъде обвързвано към компютъра ви посредством кабелн или 5GHz Wi-Fi, а Valve споделя, че ще можете да пускате вашите игри посредством Steam Controller, MFI контролери „и още разновидности в [iOS и Android] платформите“.

В същото време, приложението Steam Video на Valve е ориентирано към стрийминг на филми, телевизионни излъчвания и друго видео наличие към вашите устройства. То ще работи или посредством Wi-Fi, или LTE връзки и ще включва както офлайн, по този начин и онлайн режими. То пък се чака да дойде „по-късно това лято“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР