Valve Index е сет за игра във виртуалното пространство. Шлем,

...
Valve Index е сет за игра във виртуалното пространство. Шлем,
Коментари Харесай

Свършиха виртуалните сетове заради Half-Life: Alyx

Valve Index е сет за игра във виртуалното пространство. Шлем, ръкавици и така нататък Много безценен сет - целият комплект коства 1000 $ и сигурно е едно от най-скъпите спомагателни устройства за игра, които можете да си купите. 

Valve Index обаче не може да се купи елементарно, тъй като е толкоз издирван, че е разпродаден на всичките 31 пазара, на които се продава. Всички комплекти не са налични на никое място с изключение на в Япония, където има единични бройки - със или без контролер. 

Причината за търсенето на сета е една и тя се споделя Half-Life - една от най-любимите игри на геймърите за всички времена. Играта е дело на същата компания, която продава сета за виртуална действителност - Valve. Сега излиза нова версия: Half-Life: Alyx - пълноценна VR игра. Т.е. играта още не е на пазара - тя ще бъде в ръцете на потребителите през март т.г., само че към този момент няма ресурси от сета, с който тя ще се играе най-добре. На процедура с виртуален шлем от високо равнище играчът " влиза " в играта, а с ръкавиците е допустимо да си види ръцете - да взима предмети, да стреля и така нататък

Тук е мястото да се означи, че с изключение на с Valve Index Half-Life: Alyx ще може да бъде играна и с Oculus Rift, Oculus Quest с новата безжична технология Link, HTC Vive и даже на Windows Mixed Reality.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР