Вълците в район на Нидерландия ще бъдат обстрелвани с пейнтбол,

...
Вълците в район на Нидерландия ще бъдат обстрелвани с пейнтбол,
Коментари Харесай

Играещите с вълци: В Нидерландия ще гонят хищниците с пейнтбол

Вълците в регион на Нидерландия ще бъдат обстрелвани с пейнтбол, с цел да се усещат по-малко признати от хората, оповестява BBC.   Притесненията са, че животните са станали прекалено много и са престанали да се опасяват от хората, представлявайки сериозна заплаха.    Решението е взето от управляващите в Арнем и идва след издание на видео в Twitter. На записа се вижда вълк, минаващ умерено около семейство с дребни деца.   
De @faunabeschermin heeft aangifte gedaan tegen directie @HogeVeluwe wegens het verzaken van haar zorgplicht jegens de onder haar verantwoordelijkheid vallende wolven. Nergens werden wolven zo tam zonder bijvoeren @Meldpunt144@POL_Gelderland???????? pic.twitter.com/UX2LOHVvKw
— DFB Gelderland (@fb_provGLD) October 26, 2022 Пейнтболът е определен, с цел да може стрелците да видят кои вълци са уцелени. Надеждите са, че след акцията вълците няма да приближават хората на повече от 30 м.    Екоорганизацията Faunabescherming упрекна управата на парка, че храни вълците. Вследствие на тази грижа броят им може да стане прекомерно огромен и това да провокира нужда от съкращаване на популацията.    Според данни от юни тази година в местността живеят към 20 възрастни вълка.    Решението за обстрелване не значи, че всеки собственик на пейнтбол револвер може да стреля по вълците в локалния парк. Все още няма дата за осъществяване на акцията.   
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР