Вълнението, което идва с нова връзка, може да ви накара

...
Вълнението, което идва с нова връзка, може да ви накара
Коментари Харесай

Как да разберете, че партньорът ви губи интерес към връзката спрямо зодията му

Вълнението, което идва с нова връзка, може да ви накара да се почувствате като изцяло нов човек. Имате засилен интерес към връзката. Затова елементарно е да се увлечете във всички сантиментални срещи и спонтанни бягства през уикенда.

Но какво се случва, когато нещата стартират да стават неуместни? Може да е мъчно да се каже дали връзката ви просто охлажда или сътрудникът ви губи интерес. Въпреки че нормално има предупредителни знаци преди разлъка, не всеки път е елементарно да се каже какви са те. За благополучие има доста неща, които астрологията може да ви каже за това дали половинката ви може да е подготвена да напусне. Можете да се възползвате от това, че ги знаете, с цел да поправите нещата и да спасите връзката си. А може и просто да се подготвите, че скоро още веднъж ще сте сами.

Прочетете, с цел да откриете знак номер едно, че вашият сътрудник е губи интерес към връзката  според зодията.

Овен

Когато Овните са влюбени, те демонстрират привързаността си посредством смели дейности. Няма дефицит на романтика, пристрастеност и дарове, когато излизате с подобен човек. Те са привикнали да имат най-хубавото от всичко и обичат да се демонстрират. Въпреки това, Овните са склонни да стават мрачни и раздразнителни, в случай че не се усещат оценени във връзката. Ако вашият сътрудник Овен подхваща кавги при всяка опция или наподобява по-малко завързан към вас, връзката ви може да се насочи към проблеми.

Телец

Телците са известни с това, че са малко упорити във връзките си. Те обаче имат загадка сантиментална страна, която малко на брой могат да видят. Тези хора не се пестят, когато става дума за проявление на своята обвързаност. Също по този начин са превъзходен източник на прочувствена поддръжка. Те ще зарежат всичко, с цел да се притекат на помощ на другар или обичан човек. Това значи, че когато Телец ненадейно спре да отделя време за вас, би трябвало да се замислите. Ако е мъчно да се засечете с него, тъй като споделя, че има доста работа, евентуално губи интерес към връзката. Това може да е началото на края.

Близнаци

Близнаците са известни със своя изострен като бръснач разум и сексапил. Те са естествени комуникатори, които обичат да обменят хрумвания. Те ще дадат цялото си внимание на един сантиментален сътрудник. Когато Близнаците са влюбени, те ще прекарват часове, разказвайки ви за най-съкровените си мисли, фантазии и цели. Така че, в случай че ви е по-трудно да ги накарате да ви кажат какво са намислили, това може да е знак, че нещата са нестабилни.

Рак

Ракът е един от най-емоционалните знаци на зодиака. Правилният сътрудник кара Рака да се усеща задоволително сигурен, с цел да излезе от черупката си. Тогава той ще покаже своята нежна страна. Те ще отворят сърцата си и ще споделят най-съкровените си мисли. Това също по този начин улеснява да разберете по кое време Ракът към този момент не е на 100% предан на връзката и губи интерес към нея. Точно както бързо се отворят, те ще се отдръпват назад в черупката си, в случай че считат, че към този момент не желаят да бъдат с вас.

Лъв

Когато Лъвът е влюбен, той излъчва любов. Тези уверени огнени знаци обичат да показват своята лоялност посредством физическо допиране и качествено време. Лъвовете виждат творчеството и пристрастеността като сърцевината на всяка дълготрайна връзка. Това значи, че бързо ще се отегчат или ще останат без ентусиазъм, в случай че връзката стартира да се утежнява. Имайте поради, че най-бързият метод да загубите колегата си Лъв е да задушите въображението му. Също не е добре и да го критикувате.

Дева

Девата ръководи ежедневните дейности, рутината и безкористността. Когато Девата е влюбена, тя е изцяло отдадена на колегата си. Тези хора показват своята благодарност посредством разнообразни дейности. Предпочитат взаимоотношения, в които и двамата могат да порастват дружно. Но когато една романтика изстине, може да се почувствате по този начин, като че ли вие и вашият любим  от зодия Дева не можете да се разберете за нищо. Колкото по-пасивен става вашият сътрудник Дева, толкоз по-вероятно е нещата да приключат.

Везни

Везните са знакът на връзките и дълготрайните партньорства. Тези другарски настроени въздушни знаци обичат близки връзки. Те се радват да споделят триумфа си с другите. Когато Везните са влюбени, те ще вземат поради колегата си при всяко решение, което вземат за бъдещето. Никога няма да останете да се чудите къде сте с тях. Въпреки това, в случай че тези хора считат, че връзката ви може да няма повече бъдеще, ще го разберете. Когато човек от тази зодия губи интерес към връзката, той ще стане леден и дистанциран. Въпреки че може да не каже, че се отхвърля, дейностите му ще приказват доста.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята активност и пристрастеност, която влагат във връзките си. Може да е мъчно да се опознаят първоначално, само че когато един Скорпион се влюби, те е надълбоко. Прекалено хладното им отношение бързо се стопява и разкрива ослепителен романтик със сериозна прочувствена дълбочина. Това наподобява ужасно, само че както знаете, всяка монета има две страни. Затова би трябвало да бъдете предизвестени за нещо. Ако накарате един Скорпион да се почувства съден за по-нежната си страна, той още веднъж ще стане леден. И това може да се случи единствено за момент, без даже да сте го очаквали. Никога не сте изпитвали безмълвно наказване, до момента в който не сте били от неверната страна на Скорпион.

Стрелец

Що се отнася до връзките, Стрелецът е най-нетрадиционната зодия. Те не обичат да стоят на едно място прекомерно дълго и постоянно търсят идната огромна тръпка. Когато Стрелецът е влюбен, очаквайте животът да се трансформира в премеждие. Те постоянно ще резервират спомагателен полет или ще сграбчен втори билет за концерт за своята половинка. Но този огнен знак има диво сърце, което не може да бъде опитомено. Така че, в случай че вашият обичан Стрелец стартира да се усеща задушен, той ще стартира да губи интерес към връзката. В резултат на това може просто да тръгне на идващото пътешестване без вас.

Козирог

Когато става въпрос за срещи и брак, никой не го приема по-сериозно от Козирога. Въпреки че може да не са най-ярките любовници, те сигурно са най-надеждните. Когато Козирогът е влюбен, няма прекомерно огромна спънка, която връзката да преодолее. Въпреки това, в случай че Козирогът почувства, че не сте толкоз вложени в триумфа, колкото те, той ще реагира. Следователно ще спре да ви отделя своето време и внимание.

Водолей

Водолеите са бунтовниците на зодиака, постоянно се лутат сред разнообразни другарски групи, кариери и занимания. Необходима е дълбока, персонална връзка с различен човек. Едва тогава този знак  може да го одобри за евентуален сантиментален сътрудник. Поради тази причина е доста всекидневно Водолеите да се нуждаят от основа за другарство, преди да се срещнат. Когато Водолей е влюбен, връзката се усеща като преспиване с най-хубавия ви другар. Въпреки това, в случай че вашият сътрудник Водолей стартира да се усеща изолиран, той ще губи интерес към връзките ви. И тази връзка, и сантименталният огън ще изчезнат бързо.

Риби

Рибите обичат да прекарват времето си и да дават силата си за хората, на които държат най-вече. Тяхната незаинтересованост и вътрешен глас ги вършат необикновено положителни слушатели и грижовни сътрудници. Когато Рибите са влюбени, те ще отворят изцяло сърцето си. Ще споделят своите секрети, фантазии и стремежи. Те обаче могат да се разлюбят също толкоз бързо, колкото и да се влюбят. Така че, в случай че вашият сътрудник от зодия Риби стартира да построява прочувствени стени, това не е добър знак. Ако той отхвърля да вижда нещата от вашата позиция, това може да е краят на връзката ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР