Вълна от одобрение в социалните мрежи предизвика отношението на британския

...
Вълна от одобрение в социалните мрежи предизвика отношението на британския
Коментари Харесай

Бум в социалните мрежи: Принц Хари забавлява двегодишно момиченце

Вълна от утвърждение в обществените мрежи провокира отношението на английския принц Хари към двегодишно момиченце, което си похапна от неговите пуканки по време на спортна среща. Кадрите са снимани в Торонто на настоящето издание на Игрите на непобедимите - спортно събитие от параолимпийски вид за военни инвалиди и ветерани.

 © Българска телеграфна агенция
Видеото съдържа три от нещата, които харесват най-вече в интернет - сладки деца, благо отношение и... принц Хари. Посегателството върху кралските пуканки е дело на 2-годишната Емили Хенсън - дъщеричка на приятелско семейство на принц Хари.

Тя седи в скута на майка си, а бащата е участник в Игрите на непобедимите, параолимпийски играч и някогашен боен инженер, изгубил и двата си крайници при детонация на самоделно взривно устройство в Афганистан през 2011-та. В Торонто компанията следи волейболната среща на Англия против Дания.

Вдъхновен от американските Игри на войните за военни инвалиди и ветерани, принц Хари провежда английски аналог с първо издание в Лондон през 2014-а. Тогава капитан на английския тим е бащата на момиченцето Дейвид Хенсън.

На настоящето издание на Игрите на непобедимите принц Хари се появи за първи път обществено с приятелката си Меган Маркъл - американска актриса и фотомодел.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР