Вълна от недоволство заля търновските групи в социалната мрежа Facebook.

...
Вълна от недоволство заля търновските групи в социалната мрежа Facebook.
Коментари Харесай

Търновлии недоволни: Излъчили Звук и светлина без звук

Вълна от неодобрение заля търновските групи в обществената мрежа Фейсбук. Причината е, че в навечерието на Националния празник на България 3-ти март аудио-визуалния театър " Звук и светлина ", който е една от емблемите на Велико Търново, е бил излъчен без тон, съобщи сътрудник на " Фокус "

Очевидци настояват, че на площад " Цар Асен I " e имало стотици поданици и посетители на остарялата столица, които с неспокойствие са очаквали шоуто, само че минути откакто то почнало, останали извънредно разочваровани, защото е имало единствено светлинни, само че не и звукови резултати. 

Освен отрицателните мнения от консуматори, има и такива, които изясняват, че снощото лъчение е било " единствено проба ". Вероятната причина, както и търновци разясняват в обществената мрежа, е че снощния театър е бил " заплатен " и звукът се е чувал единствено на ВИП площадката, която се намира до катедралния храм " Рождество Богородично ". 

В формалната стратегия за честванията на Националния празник е планувано излъчването на " Звук и светлина ". Спектакъла можете да гледате довечера след 19:00 часа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР