Валерия Георгиева всячески се опитва да спечели някой лев за

...
Валерия Георгиева всячески се опитва да спечели някой лев за
Коментари Харесай

Заради животните: Валерия Георгиева зарязва моделството, става...

Валерия Георгиева по всякакъв начин се пробва да завоюва някой лев за измисления си подслон, видя kliuki.ws. Само преди ден тя разкри, че на месец й трябват близо 10 000 лв., с цел да устоя животните, които живеят в приюта й.

Макар и да обиколи всички студиа, молейки за пари, и да продава всевъзможни неща, свързани с четириногите, годеницата на Евгени Генчев не съумя да притегли на своя страна почитатели за своята идея. Хората не имат вяра на Валерия и на положителните й планове по отношение на животните.

Тя обаче се оказа упорита и не стопира с опитите си да измъкне пари от хората, които обичат животните. Това накара годеницата на Евгени Генчев да остави моделството за малко и да стане „ художник ”.

Валерия пусна картина, която персонално тя е рисувала, и даже самата тя остана учудена, когато нейният „ шедьовър ” се продаде единствено за пет минути. Кой е върлият обожател на Георгиева, който си е купил нейното произведение, както и за какъв брой пари, не излиза наяве, само че защитничката на животните е извънредно удовлетворена от своето достижение – да продаде първата си картина.

Това излиза наяве от стори на Валерия, в което тя се хвали, че рисунката й е намерила новия си притежател единствено за пет минути. „ Докато я качвах на стори, с концепцията някой да я купи, в случай, че въобще не ме бива и няма нищо общо с оригинала вляво, не имах вяра, че някой ще я изиска, само че 5 минути по-късно към този момент е продадена ”, хвали се Георгиева с достижението си.

 в

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР