Валери Симеонов се връща в парламента, ще изчакаме той да

...
Валери Симеонов се връща в парламента, ще изчакаме той да
Коментари Харесай

Каракачанов: Симеонов се връща в парламента, това ще стабилизира коалицията


Валери Симеонов се връща в Народното събрание, ще изчакаме той да предложи кой да стане вицепремиер. Това сподели вицепремиерът и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Нова телевизия във връзка решението на Симеонов да напусне поста на вицепремиер в кабинета. Каракачанов също като Симеонов нощес разгласи, че не е имало гледище за оставката от страна на премиера Бойко Борисов.

Вчера към 14:00 часа самият Симеонов ми се обади, с цел да ми каже какво е решил. След това двамата отидохме при премиера и го информирахме за това негово решение. Решението си беше на Симеонов, изясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Попитан дали за решението е бил известен и третия съпредседател на Обединените патриоти Волен Сидеров, Каракачанов отговори, че Симеонов е определил на кого да се обади.

Каракачанов добави, че в този момент по закон Симеонов се връща в Народното събрание. От тримата водачи на обединението единият беше в Народното събрание, в този момент двама ще са в Народното събрание, уповавам се това да стабилизира и ускори работата на парламентарната група. Не сме обсъждали промени в управлението на парламентарната група, сподели той.

Най-вероятно ще предложим нов вицепремиер, кой ще бъде той е въпрос на разискване. Това не е пост, който би трябвало да дефинирам аз или Вътрешна македонска революционна организация, ще изчакаме Симеонов да предложи нещо или да бъде разисквано общо в обединението. Най-вероятно това ще се случи другата седмица, когато бъде призната неговата оставка в Народното събрание, добави Каракачанов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР