Валери Симеонов, който в последната година се превърна в легенда

...
Валери Симеонов, който в последната година се превърна в легенда
Коментари Харесай

Валери Симеонов нарече Флорида селски щат, но като гражданин от Долни Чифлик продължава да нарушава закона с незаконния си хотел в Златоград

Валери Симеонов, който в последната година се трансформира в легенда с механджийските си лафове и изцепки, още веднъж излезе "гол на плажа ", тоя път с нова десетка, в предаване по бургаската си телевизия СКАТ, той назова Флорида "селски щат ".
Ние, "журналята ", разбираме, че корените на вицепремиерът ни са с бездънен селски бекграунд, само че държим да отбележим, в името не географията и научните знания на Цвета Караянчева, че Долни Чифлик от където вицето е родом, към момента не е част от територията на щата Флорида. Нещо повече, Долен Чифлик даже не е в Шенген, поради селски видове от рода на Симеонов.
Именно по този мотив желаеме да напомним на Симеонов, Борисов, прокуратурата, ДАНС, СКАТ и всички останали значими абривиатури в страната, че вицепремиерът Валери Симеонов, който горе долу по това време предходната година реши да разгласи война на шума от заведения по морето, с което си завоюва статута на емблема на съюза на глухите, че би трябвало най-малко от учтивост и измама да съблюдава законите в бедната ни страна. Нека напомним, че Симеонов е съучастник във компанията СКАТ ТВ, която има хотели в Малко Търново и Златоград.
По този мотив още през 2013 година Върховният административен съд се произнася дефинитивно, че противозаконната пристройка към хотел „ Панорама “ край Златоград, би трябвало да бъде съборена. Това обаче, както може сами да се сетите, и досега не се е случило.
„ По делото е открито, че върху съществуваща бетонна плоча на триетажна постройка са построени бетонни колони свързани с греди в надлъжна и насрещна посока. Върху тях е излята нова бетонна плоча.. Върху нея са сложени железни колони с етажна височина и зидария от итонг сред тях. Съществуващата покривна структура на постройката е продължена и върху новоизградената сграда. За градежа не са издадени строителни бумаги “, написа в решението на Върховен административен съд.
До ден сегашен обаче противозаконната надстройка си стои. А Симеонов си лети - в случай че не на крилата на поста който заема, то най-малко на крилата на Wizz air. Нещо повече – след непозволеното изграждане на ресторант, в допълнение е построен и противозаконен плувен басейн към хотелския комплекс „ Панорама “ в Златоград.
Сигналът за противозаконните градежи на Валери Симеонов бе подаден първо предходната година посредством във вестник „ Труд “ от хотелиери, които попитаха не е ли в спор на ползи вицепремиерът, откакто съучастник в СКАТ ТВ и самият той се явява хотелиер, а в това време прави инспекции по други хотели и заведения. Защото нормално в Народното събрание депутатите в сходни обстановки заявяват, че са в спор на ползи и не вземат участие в гласуването на закони в областта на които имат личен бизнес.
Тъй като и от този материал обаче нищо няма да последва, ние "журналята " предлагаме под егидата на премиера Бойко Борисов през юни месец да бъде проведен "тих хепънинг " в хотела на Симеонов. След това, дано съда реши дали си коства да озаконява постройките./BIG5.BG
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР