Валери Божинов седял на резервната скамейка на Манчестър Сити“, ядейки

...
Валери Божинов седял на резервната скамейка на Манчестър Сити“, ядейки
Коментари Харесай

Божинов хапвал по време на мач


Валери Божинов седял на аварийна пейка на „ Манчестър Сити “, ядейки храна от веригата за бързо хранене KFC.

Това разкри английският „ Дейли Мейл “, представен от " Труд ", по случай 10 години от зараждането на възхода на „ жителите “ при ръководството на тайландеца Таксин Шинаватра.

Българинът бе част от отбора в интервала 2007-2009 година. Конкретната преживелица пък е от предсезонното турне на „ Сити “ през 2008 година, когато тимът е в Азия. Тогава мениджърът Свен Горан Ериксон знае, че е уволнен, само че е принуден да води отбора по време на подготовката за популяризирането на тима. Футболът е на назад във времето на въпросното турне, а точно тогава се развива случката с Божинов.

Друга паметна история е обвързвана с някогашния национал на Германия Дитмар Хаман, който бе прочут с любовта си към алкохола и хазарта. Едва вечер някогашният халф се прибирал в хотела на тима, само че задремал до басейна. Той бил разсънен от Ериксон, като мениджърът носел две чаши шампанско.

„ Шефе, какво честваме? “, попитал Хаман.

Ериксон дал отговор: „ Живота, Кайзер. Празнуваме живота. Хареса ми това място. Мисля, че ще се върна тук и ще пребивавам с две дами. “

Някои от другите паметни истории по това време са по какъв начин Стивън Айрлънд на два пъти лъже, че баба му е умряла, с цел да не играе за Ирландия, а по-късно моли някой от клуба да вземе вместо него изпит за шофьорска брошура.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР