Валери Божинов отговори на интересни въпроси, свързани с престоя му

...
Валери Божинов отговори на интересни въпроси, свързани с престоя му
Коментари Харесай

Божинов: Аз доведох две сръбски звезди във Фиорентина

Валери Божинов отговори на забавни въпроси, свързани с престоя му във Фиорентина. Българският нападател направи това посредством видеовръзка в Instagram с почитател уеб страницата Fiorentina.it. Божигол призна, че е предложил двама футболисти на спортния шеф на „ Ла Виола “ Панталео Корвино. Впоследствие Никола Миленкович и Душан Влахович, с които Божинов игра в Партизан, подписаха с Фиорентина и се трансфораха в съществени футболисти на отбора.

" Желая всичко най-хубаво на Душан. Запознах се с него в Партизан. Когато беше на 15 години, в него видях себе си, само че доста по-лош и надменен в положителния смисъл. Харесваше ми това негово държание и знаех, че ще стане огромен футболист. Видях големия гений в него. Не е инцидентно, че по-късно Корвино го притегли. Прави страхотни неща, само че би трябвало да работи още. Ако желае да се развива, Флоренция е точното място. Пред вратата не се предава в никакъв случай. Има апетит и гняв и вижда само вратата, когато играе ".

" Последният път, в който се чух с Корвино, беше, когато Фиорентина искаше да притегли Влахович и Миленкович. Обади ми се, с цел да ме попита какво мисля за тях. Казах му да ги притегля, без да се замисля, тъй като са положителни футболисти. Те са скромни момчета, които желаят да работят, а качествата им са неоспорими. Пожелавам си Фиорентина да направи това, което сега вършат Аталанта и Лацио ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР