Валери Божинов изрази емоциите си след края на един много

...
Валери Божинов изрази емоциите си след края на един много
Коментари Харесай

Божинов призна, че в Левски е имало бунтове за пари

Валери Божинов изрази страстите си след края на един доста тежък сезон за Левски. Стрелецът беше част от предаването " Домът на футбола " на Diema sporrt, в което отдаде почитта си към " сините " последователи, които съумяха да изнесат огромна част от финансовата тежест на миналите 12 месеца.

„ За мен е значимо, че завършихме сезона с победа. Беше доста сложен сезон за всички. Лично аз демонстрирах, че имам място в Левски. Никога не съм правил проблеми, Левски е бил над всичко. Беше значимо да покажа, че имам място там. Левски ми е на сърце и желая да благодаря на почитателите за всичко през последната над година. Лично аз се поклонявам пред цяла „ синя “ България, тъй като без тях щеше да е доста тежко “, стартира стрелецът.

„ Не съм водил диалози със Сираков, много неща се случват в последните дни. Той сподели хубави неща и се надявам това да е истина. Аз съм уверен, че Сираков ще направи всичко допустимо, с цел да спасят Левски. Знам, че му е било мъчно. Пожелавам от все сърце да върне Левски там, където му е мястото. Ще съм най-щастливия човек. През последната година компликациите бяха доста, само че при мисълта за милионите почитатели тренирахме и играхме, тъй като Левски е над всичко “.

„ Ще е нужно време. Ще тръгнем на процедура от нулата. Говорим за основаването на колектив, стадион и вложение на средства в школата. Левски е популярен клуб и историята демонстрира, че той би трябвало да се бори за челните места. Изискванията на почитателите са големи и това е обикновено. Ще има проект, с цел да се върне Левски там, където би трябвало “.

„ Говорили сме си за банкрут, само че в съблекалнята сме оптимисти. Минавало ни е през главите като опция, само че нашите почитатели демонстрираха, че когато е мъчно, те са там “.

„ Благодаря на момчетата, защото те стиснаха зъби в тези доста тежки моменти. Имаше протести за пари, само че след диалози успяхме да запазим колектива. Нямаше разграничения на българи и чужденци. Те направиха огромен компромис “.

„ Не укривам, че желая да остана до края в Левски, само че не зависи всичко от мен. От това, което слушам и считам, господин Стоилов би бил най-удачният избор за треньор. Ако не остана на „ Герена “, то ще пожелая всичко най-хубаво на клуба. Никога не е имало спор със Стоянович. Благодаря на господин Сираков, че ми даде късмет, тъй като една година в никакъв случай не съм оставал в Левски. Аз съм на 35 години и е хубаво да се дава късмет на нашите млади фрагменти “.

„ Нормално е да имам какво да дам, само че е значимо под каква форма ще е това. Важно е да има водачи, които да държат здрава съблекалнята. Славиша имаше огромни здравословни проблеми, мина през доста проблеми в последните месеци. Разделихме се с положително и ни пожела триумф. За страдание му се случиха много неприятни неща, които не поисквам на никого “.

„ Хората демонстрираха, че постоянно ще са до Левски, с или без купи и титли. Честито на Лудогорец и ЦСКА за трофеите, само че това, което има Левски го няма никой – обичта на почитателите “, приключи Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР