Валери Божинов и сръбската красавица Биляна Дол официално вече не

...
Валери Божинов и сръбската красавица Биляна Дол официално вече не
Коментари Харесай

Алисия подкрепи измамената от Божинов Биляна Дол

Валери Божинов и сръбската хубавица Биляна Дол публично към този момент не са двойка. От няколко дни те са изтрили общите си фотоси в обществените мрежи, а 44-годишната брюнетка удостовери новината с обява в Instagram.
Оказва се, че макар сериозната си връзка, нападателят не е оставил зад тила си остарелия си метод на живот и е изневерявал, евентуално нееднократно, на половинката си. Въпреки това тя му пожела цялото благополучие на света.
Биляна написа трогателно пояснение за раздялата, в което изясни, че е дала всичко от себе си, само че той не съумял да озапти нагона си. " Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... И даже в Китай бях до него. Явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и желанието да ги реализира ме нараниха като жена... Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа като Биляна Дол. Край! ", написа сръбкинята.
Под обявата на сръбкинята обаче откриваме любопитен коментар на някогашната на футболиста - попфолк певицата Алисия, която е написала " Respect ❤️ " и е тагнала профила на Биляна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР