Валентина и Александър Каролеви очакват втората си рожба. Двамата споделиха

...
Валентина и Александър Каролеви очакват втората си рожба. Двамата споделиха
Коментари Харесай

Синът на Владо Каролев: Искам да помня уроците му

Валентина и Александър Каролеви чакат втората си рожба. Двамата споделиха пред Нова телевизия по какъв начин са отпразнували Бъдни вечер.

„ На 24-ти постоянно вървим първо при моята баба и след това при неговата майка. Бела малко се изплаши от Дядо Коледа, само че беше много забавно”, показа Валентина. Тя описа повече за това по какъв начин е съобщила на мъжа си новината, че е бременна.

„ Ще имаме момче. Много бързо станаха нещата, желаех незабавно да му кажа. Пратих му фотография с теста за бременност, а той в първия миг реши, че това е тест за COVID-19”, описа Валентина.

Александър показа, че татко му доста му липсва и желае да помни всички негови " уроци ": " Искам уроците, които съм пренебрегвал през годините да ги вардя, тъй като в случай че не преставам да ги подценявам, ще ги не помни ".
свързани новини13322на 24.12.202191886на 21.10.2021
Младият мъж добави, че сестра му Виктория претърпява доста тежко загубата на татко им. " Но в случай че си задаваш въпроси, на които няма отговори, няма добър процес. По-скоро това провокира блуждаене, което по никакъв метод не може да ти повлияе по позитивен метод ".

Александър съобщи, че е поел на плещите си отговорността освен за своето семейство, само че и за това на майка му и сестра му. " Случва се много забавно вътрешно превръщане. Но и майка ми, и сестра ми са доста мощни. Така че дружно ще преминем и през това ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР