Валентин ВАЦЕВВ Русия съществуват два политически блока, които са в

...
Валентин ВАЦЕВВ Русия съществуват два политически блока, които са в
Коментари Харесай

Бунтът на Пригожин: преврат или бутафория

Валентин ВАЦЕВ
В Русия съществуват два политически блока, които са в непримиримо несъгласие - на индустриалния капитал и този на олигарсите. Путин е балансьор.
Възможно е Путин и Пригожин да са организирали изваждането на ярко на съперниците на специфичната военна интервенция.
Ако на власт дойдат съветските турбо-патриоти, ще има такова управление на Русия, че на неговия декор Путин ще наподобява като дресиран ангорски заек. Тогава ще съжаляват за него.
Не съм сюрпризиран от това, което се случва в Русия. Не имам вяра, че бе бунт. Метежите се вършат по различен метод. Възможно е Путин и Пригожин да са организирали изваждането на ярко на основните съперници на специфичната военна интервенция. Тук виждам и съществуването на хлапашки измами.
Как Пригожин, със своите 25 хиляди души персонален състав, ще отиде да завладява Москва? С 250 000 също не може. Има плашене на гаргите. Имам възприятие, че следим сюжет, който е авансово създаден.
Пригожин бе претрупан с ролята да приказва неща, които Путин мисли, само че не може да си разреши да каже. Допускам, че може да има и някакви промени в характера и душевното положение на Пригожин. При него няма видимост на изключително постоянен човек.
Крайно време е българската аналитична просвета да престане да приказва за Русия въобще. Там има дълбоки антагонистични несъгласия. Българският анализатор би трябвало да спре да се занима с хемороидите на Путин. Не всичко опира до него. В Русия съществуват два политически блока, които са в непримиримо несъгласие - блокът на индустриалния капитал и този на олигарсите. Путин изпълняваше ролята на балансьор сред двете политически групировки, които сега се пробват да се унищожат взаимно. Руският олигархат ще се бие до последно.
Не бива да се чака, че наближава краят на света. Започва просто идващият стадий на дълбоките и неразрешими несъгласия, които се разпростират на украинска земя, само че техният източник е в Москва.
Но в случай че на власт дойдат съветските турбо-патриоти, ще има такова управление на Русия, че на неговия декор Путин ще наподобява като дресиран ангорски заек. Тогава ще съжаляват за него.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР