Валежите от дъжд през нощта обхванаха цялата страна, предаде БНТ.

...
Валежите от дъжд през нощта обхванаха цялата страна, предаде БНТ.
Коментари Харесай

Цяла събота ще вали, вечерта валежите спират навсякъде


Валежите от дъжд през нощта обгърнаха цялата страна, съобщи Българска национална телевизия. От северозапад продължи да нахлува по-студен въздух и на доста места в планинските региони и високите полета на Западна България той мина в сняг.

Днес още преди обяд преваляванията в западните региони ще стопират, само че в останалата част от страната ще продължи да вали. Предупреждение за обилни количества е оповестено в Югоизточна България.

Очакванията са до вечерта преваляванията на всички места да спрат. Вятърът денем ще е от североизток, слаб до сдържан, а оптималните температури - значително по-ниски, спрямо през вчерашния ден, в Северна България - сред 4° и 7°, в София – към 5°, в южните региони – от 8° до 11°.

В планините ще бъде доста прохладно, с сдържан северозападен, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. През първата половина на деня на доста места ще продължи да вали, като границата сред сняг и дъжд ще е на надморска височина към 1700 метра. По-късно денем преваляванията ще стопират, а в масивите от Западна България и облачността ще се раздира и понижава.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР